Σαλβαντόρ Σομπράλ: Aγνώριστος στην 1η εμφάνιση μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς

17 Φεβρουαρίου, 2018 3:22 ΜΜ
More videos

Στην πολυπόθητη μεταμόσχευση καρδιάς υπεβλήθη ο νικητής της Eurovision 2017 Salvador Sobral, και μίλησε συγκλονισμένος για όλα όσα έζησε τον τελευταίο χρόνο.

REUTERS

Ο Πορτογάλος τραγουδιστής που είχε συγκινήσει όλη την Ευρώπη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, βγήκε πριν από μερικές μέρες από το νοσοκομείο και έδωσε εχθές την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής είχε υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς σε νοσοκομείο στην Λισαβόνα.

Ο Salvador έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση RTR και συγκίνησε με τα λόγια του περιγράφοντας όλα όσα έζησε αυτό το διάστημα.

Δείτε το βίντεο

Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2017 εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και όπως δηλωσε στη συνέντευξή του:

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά. Εξαιτίας των φαρμάκων η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει» είπε ο Salvador, ο οποίος εμφανίστηκε με περισσότερα κιλά από τον Μάιο που τον γνωρίσαμε στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως τόνισε ο 28χρονος τραγουδιστής, οι γιατροί του είπαν ότι μετά την επέμβαση θα αποκτήσει και πάλι μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους φαν του μέσα από τη σελίδα του στο facebook, ετοιμάζει ήδη το νέο του τραγούδι.

 

Os Sobralinhos estão de volta!
Aqui um pouco desta novíssima canção. ?
Mais novidades às 20h no Telejornal da RTP1!
__________________
Salvador Sobral’s band Is back!!
Here you have a little of this new song. ?
More news at 8pm in RTP1!

Δημοσιεύτηκε από Salvador Sobral στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

 

Aς θυμηθούμε το τραγούδι του και την ερμηνεία του στη σκηνή της Eurovision που του εξασφάλισε την πολυπόθητη νίκη και άλλαξε τη ζωή του προς το καλύτερο.

[toc]

Ακολουθήστε μας στο facebook: