Σάλος με βίντεο 18χρονης που την δείχνει να βάφεται με τους όρχεις του φίλου της

29 Απριλίου, 2017 6:23 ΠΜ
More videos

Δυστυχώς, δεν μπορεί κανείς να ελέγξει τι θα γίνει viral, πόσα μάτια θα το δουν κι άλλα πόσα άτομα θα το μιμηθούν ή θα δοκιμάσουν κάτι παρεμφερές για τα 10 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας…

Μια 18χρονη Αμερικανίδα, ανέβασε πρόσφατα στο Twitter ένα βίντεο που τη δείχνει – ούτε λίγο ούτε πολύ – να βάφεται χρησιμοποιώντας ως σφουγγαράκι τους όρχεις του φίλου της.

Δείτε το βίντεο

H νεαρή Johnna Hines «πήρε» το trend των make up artist που χρησιμοποιούν τελευταία ανορθόδοξα υλικά, όπως αβγά ή κάλτσες, για να απλώσουν το φον ντε τεν στα πρόσωπα των πελατισσών τους, και το… τερμάτισε, χρησιμοποιώντας τα γεννητικά όργανα του αγοριού της για να πετύχει το τέλειο look.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στην ίδια, αλλά και στους χιλιάδες follower της στο Twitter, που ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας αυτού του τολμηρού βίντεο όταν η νεαρή τους ρώτησε μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

«Θέλετε να ανεβάσω ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιώ τους όρχεις του Damon ως σφουγγαράκι μακιγιάζ», ρώτησε η τολμηρή νεαρή, με το 59% των follower της να απαντούν «ναι» και 41% να προσπαθούν να την αποτρέψουν.

«Είναι αρκετά αποτελεσματικό γιατί είναι ζεστά και απλώνεται το μέικ απ ομοιόμορφα», ακούγεται να επισημαίνει η Hines στο βίντεο για τα… «σφουγγαράκια» του αγαπημένου της.

Όπως θα περίμενε κανείς, το βίντεο σάρωσε το διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας χιλιάδες retweet αλλά και σχόλια που εξέφραζαν μια γκάμα συναισθημάτων, από σοκ και αηδία μέχρι… απορία και θαυμασμό για τα κότσια της νεαρής.

[dailymail]