Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣάλος με τις «συμβουλές» του Σάββα Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι, πήγαινε δούλεψε κάπου...

Σάλος με τις «συμβουλές» του Σάββα Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι, πήγαινε δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μία»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι «συμβουλές» του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα για όσους δεν εργάζονται τους τελευταίους μήνες σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας επιρρίπτει τις ευθύνες στους ίδιους επειδή, όπως λέει, «δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ» για να βρουν δουλειά, συμβουλεύοντάς τους να εργαστούν χωρίς μισθό.

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα

«Αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα.

Να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Κάποιος που στέλνει ότι είναι τρομακτικά απελπισμένος και δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,9,10 μήνες, αυτός ο φίλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να βρει εργασία. ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν.

Μην κοιτάτε αυτό. Κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία. Από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Απ’ το να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες εκεί μέσα μπορεί να βρεθεί και μια άλλη ευκαιρία.

Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή προσφορά για εργασία; Ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;»

Τα πιο σημαντικά