Σάλος με τις φωτογραφίες του Πατέρα Αντώνιου να κάνει μπάνιο με παιδιά σε ερημική παραλία

8 Δεκεμβρίου, 202210:30 ΜΜ
More videos

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις εξορμήσεις του πατρός Αντωνίου σε ερημική παραλία μαζί με παιδιά της «Κιβωτού» που ανήκαν στον στενό πυρήνα του φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso»

Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο ο πατέρας Αντώνιος (είναι ο δεξιά της παρέας) κολυμπά με τρόφιμους δομής μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σ’ έναν απομονωμένο καταπράσινο όρμο, απολαμβάνοντας και εκείνος τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Μαζί του ο «El Capitano» έχει οκτώ παιδιά που πλατσουρίζουν ανέμελα χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους φωτογραφίζει. Μα, καλά, θα αναρωτηθεί αρχικά κανείς, είναι εικόνα αυτή ρασοφόρου να τον βλέπουν τα παιδιά της δομής ημίγυμνο με το μαγιό; Και όμως, καταπώς φαίνεται ο πατέρας Αντώνιος δεν είχε πρόβλημα να εμφανίζεται μπροστά τους με μαγιό ή ακόμη και να πηγαίνει ως πατρική φιγούρα με νεαρούς για μπάνιο.

Στη φωτογραφία διακρίνεται, επίσης, το ένα από τα παιδιά- ακολούθους του Χιώτη «Νώε» -που, όπως όλα δείχνουν, απολάμβανε εξίσου τα νερά της φιλανθρωπίας και εκείνα των… απόμερων παραλιών παρέα με παιδιά της δομής- να κάνει «πατητή» σε έναν άλλο μπροστά στα μάτια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα ριψοκίνδυνα παιχνιδίσματα μέσα στο νερό. Αντιθέτως, ο ιερέας με τις «προχώ» αντιλήψεις φέρεται από μια παιδαγωγό ότι έκανε τα ίδια σε 14χρονα αγόρια, «μέχρι να κοπεί η ανάσα τους»!

Η ίδια υπάλληλος είχε τονίσει, εξάλλου, πως τα «παιχνίδια» του ρασοφόρου ιδρυτή της «Κιβωτού» με τους τροφίμους της δομής στην οποία εργαζόταν τής φαίνονταν «σαν μια μορφή σαδομαζοχισμού»! Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πριβέ εξόρμηση στην ερημιά έγινε περίπου πριν από έναν χρόνο.

Αραγε στη φωτογραφία-ντοκουμέντο ήταν και ο νεαρός (ο οποίος, σημειωτέον, έχει φύγει πάνω από οκτώ μήνες από τη δομή του Βόλου); Όπως και να έχει, οι συνειρμοί και οι σκέψεις είναι πολλοί, με κοινό παρονομαστή τα μπάνια (όπως αυτά που φέρνουμε σήμερα στην επιφάνεια) και τη συνήθεια (σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως το δημοσιότητας) του πατέρα Αντώνιου να παίρνει μαζί του στη θάλασσα τα πιο «όμορφα και αρρενωπά» αγόρια της «Κιβωτού»!

Ο 19χρονος, ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, οδηγώντας σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, είχε παραδεχτεί στην κατάθεσή του ότι και ο ίδιος πήγαινε για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο έχοντας μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ρασοφόρο.

«Στην Καλαμάτα, από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο, που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα!» είχε καταθέσει, μεταξύ άλλων! Παράλληλα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει σκλάβος του.. σεξ στα χέρια του ιερέα που, σαν άλλος… Μαρκήσιος ντε Σαντ με ράσα, τον υποχρέωνε τις νύχτες να κοιμάται στο δωμάτιό του, τον άγγιζε σε ευαίσθητα σημεία και τον ανάγκαζε να τον υπηρετεί, βάζοντάς τον να τού βγάζει τα παπούτσια ή να τού φοράει τις κάλτσες!

Πηγή: Espresso

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News