Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
διεθνήΣάλος με τις φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο του Πελέ – Χαμογελαστή...

Σάλος με τις φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο του Πελέ – Χαμογελαστή η κόρη του, σέλφι ο Ινφαντίνο

Τι έχει συμβεί; – Τι λένε στη Βραζιλία για την εικόνα του Ινφαντίνο πάνω από το φέρετρο.

Συνεχίζεται το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ στο γήπεδο της Σάντος, με χιλιάδες κόσμου να αποτίουν φόρο τιμής στον θρυλικό ποδοσφαιριστή, λίγες ώρες πριν την κηδεία του.

Μεταξύ αυτών και προσωπικότητες όπως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, αλλά και ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Πάντως, δεν έλειψαν και οι εικόνες που προκάλεσαν αρκετά σχόλια, όπως αυτή της χαμογελαστής κόρης του ποδοσφαιριστή, αλλά και της σέλφι που έβγαλε περιχαρής ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η χαμογελαστή κόρη

Ερωτηματικά προκάλεσε η κίνηση από τις κόρες του Πελέ να βγάζουν χαμογελαστές φωτογραφίες πάνω από το φέρετρο με τη σορό του πατέρα τους.

Ειδικότερα, οι δύο κόρες του Πελέ, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο και Φλάβια Κριστίνα Κουρτς, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους, με την Κέλι μάλιστα να ποζάρει άκρως χαμογελαστή.

Στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως ο γιός του Εντίνιο (πρώην τερματοφύλακας της Σάντος), αλλά και οι δύο κόρες του, (δίπλα στην αδελφή της και αριστερά της).

21

Η σέλφι

Βέβαια, ευκαιρία για φωτογραφίες δεν έχασε ούτε ο Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της FIFA φαίνεται να βγάζει σέλφι, λίγο αφότου αποχαιρέτησε ο ίδιος τον «βασιλιά», με άτομα που βρίσκονται γύρω από το φέρετρο. Ήταν από τους πρώτους που μετέβη στο σημείο του λαϊκού προσκυνήματος.

2023 01 02t154458z 1433770407 up1ej1217qw83 rtrmadp 5 soccer pele wake

Ο Βεζένκοφ ήταν η αρχή: Ποιοι ακολουθούν και ανανεώνουν στον Ολυμπιακό…

«Η στιγμή είναι πολύ θλιβερή» είπε ο Ινφαντίνο, για να προσθέσει: «Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση, γιατί ο Πελέ είναι ένα σύμβολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν τον είδα να παίζει, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος το έκανε. Η FIFA και όλες οι Συνομοσπονδίες θα του αποτίσουν φόρο τιμής με ενός λεπτού σιγή στους αγώνες. Πιο σημαντική πράξη θα είναι να ζητήσουμε από τα 211 μέλη της FIFA να ονομάσουν ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ, ώστε σε 30, 40, 50 χρόνια όλοι να γνωρίζουν ακόμα τη σημασία του, γιατί είναι αιώνιος. Η FIFA σίγουρα θα τιμήσει τον «βασιλιά» όπως του αξίζει».

Τα πιο σημαντικά