Σάλος με τις δυο λέξεις που είπε ο Πουλικάκος για την κατάσταση στην Ελλάδα

29 Ιανουαρίου, 20239:16 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στο Κόντρα TV στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη ο Έλλην γερόλυκος της “ροκ”, Δημήτρης Πουλικάκος που μίλησε για όλους και για όλα και όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως η κατάσταση στη χώρα είναι… γ@μησετα τα

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς είπε και πολλά άλλα άκρως ενδιαφέροντα που δύσκολα ακούγονται στην εποχή μας δημόσια και πολύ περισσότερο στον αέρα μιας εκπομπής.

Ποιος ήταν ο θείος του Δημήτρη Πουλικάκου διετέλεσε δυο φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Σύμφωνα με την mixanitouxronou.gr οι γονείς του Δημήτρη Πουλικάκου  ήταν και οι δύο γιατροί. Ο πατέρας του καρδιολόγος – παθολόγος και η μητέρα του μικροβιολόγος και διατηρούσαν ιατρείο στο Κολωνάκι. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν τον προέτρεψε να ακολουθήσει την ιατρική.

Ο πατέρας του ήταν φημισμένος καρδιολόγος της εποχής και η μητέρα του γιατρός επίσης (μικροβιολόγος – βιοχημικός)

• Είναι ανιψιός του πολιτικού Παναγιώτη Κανελλόπουλο και «ξάδελφος» με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Η θεία του (αδελφή του πατέρα του) ήταν σύζυγος του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, που διατέλεσε πρωθυπουργός της χώρας για δύο μικρές περιόδους (Νοέμβριο 1945 και Απρίλιο 1967).

Η Αμαλία- Μεγαπάνου, ήταν ανιψιά του Κανελλόπουλου, άρα ξαδέλφη του Πουλικάκου.

Έτσι, όταν εκείνη παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Πουλικάκος έγινε ξάδελφός του!

Αν και όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης «δεν είχε πολλά- πολλά» με τους συγγενείς, θυμάται τον εαυτό του σε μικρή ηλικία, να κάνει «Ανάσταση» και με  τους δύο πρωθυπουργούς της μεταπολεμικής Ελλάδας. Τον Κανελλόπουλο και τον Καραμανλή. Δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News