Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣάλος με τις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου κατά του Αλέξη Κούγια

Σάλος με τις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου κατά του Αλέξη Κούγια

Τατιάνα Στεφανίδου: «Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους»

Με αφορμή το ξέσπασμα που είχε ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια κατά δημοσιογράφων και εκπομπών, σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Τατιάνα έδωσε την απάντησή της μέσα από την εκπομπή της, το απόγευμα της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, η Στεφανίδου είπε τα εξής:

«Θέλω να κάνω μία μικρή επισήμανση, απευθυνόμενη στα όσα είπε ο κύριος Κούγιας και όσα με αφορούν: θέλω να υποσχεθώ και στον κύριο Κούγια και στον κόσμο ότι μέχρι το τέλος της καριέρας μου όποιος άνθρωπος ζητήσει τη βοήθειά μου εκτός από φόνισσες, φόνισσες των παιδιών τους, βιαστές, παιδοβιαστές αλλά όποιος άνθρωπος είναι θύμα ή το παιδί του έχει πέσει θύμα επίθεσης ή τροχαίου και δεν έχει λεφτά και είναι άνθρωπος φτωχός, κατατρεγμένος και ζητήσει τη βοήθειά μου, θα είμαι εκεί να τον βοηθήσω με ό,τι μπορώ.

Και αν μου ζητηθεί να πάρω τηλέφωνο κάποιον φίλο μου δικηγόρο και να του πω: ξέρεις, αυτή η γυναίκα έχασε το παιδί της σε τροχαίο, είναι φτωχή, δεν έχει λεφτά να κινηθεί δικαστικώς, μπορείς να την υπερασπίσεις χωρίς χρήματα; Θα το κάνω. Όσο μπορώ θα το κάνω. Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν τους βρίσκουμε και δικηγόρους».

«Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη με τα όσα ισχυρίζεται ο κύριος Κούγιας και να διαχωρίσω και τη θέση μου στο θέμα αυτό. Και μιλώ γενικώς, δεν μιλώ ειδικώς. Μιλώ γενικώς και ο νοών νοείτω», κατέληξε η Τατιάνα.

Τα πιο σημαντικά