Σάλος με την νέα κόντρα της Λατινοπούλου με την Σκορδά

29 Ιουνίου, 2022 2:44 ΠΜ
More videos

Aπάντησή στα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για εκείνη, έδωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τα σχόλια που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο στόχαστρό της την Φαίη Σκορδά, χαρακτηρίζοντας «φασιστικό παραλήρημα» όσα είπε η παρουσιάστρια στο «Πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ANT1 συζητήθηκε το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου στο οποίο η ίδια ξέσπασε κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αλλά και του Κώστα Φραγκολιά για όσα είπαν για τη Δανάη Μπάρκα.

Πάνω στη συζήτηση η Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων, είπε πως: «είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; “Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις;” Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου, παρακαλώ αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα. Για μένα είναι απαγορευμένο περιεχόμενο».

Η απάντηση της Λατινοπούλου

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας, αλλά και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής – πανελλαδικής εμβέλειας – εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα ότι κάποιος ή κάποιοι πρέπει να κλείσουν τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Εάν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού, τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη και την άποψή μας; Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά επειδή διαφωνούμε με τις απόψεις τους.

Χαίρομαι, όμως που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τους χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας;

Τροφή για σκέψη».