Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
διεθνήΣάλος με την Μέγκαν Μαρκλ - Η εμφάνιση της που έκανε ρεζίλι...

Σάλος με την Μέγκαν Μαρκλ – Η εμφάνιση της που έκανε ρεζίλι ολόκληρο το Παλάτι

Μεγάλη προσβολή προς τη Μέγκαν Μαρκλ για τις “γυμνές” εμφανίσεις της στην Αφρική

Το πρόσφατο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια για πολλούς λόγους. Αρχικά οι δυο τους χαρακτηρίστηκαν ως απατεώνες royals, αφού έδειξαν ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν εργάζονται πλέον ως royals.

Τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας φέρονται να δυσαρεστήθηκαν ιδιαίτερα με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις του ζεύγους που συμπεριφέρθηκαν σαν royals σε βασιλική περιοδεία.

Τα σοβαρά ενδυματικά λάθη της Μέγκαν Μαρκλ

Στις βασιλικές περιοδείες οι εμφανίσεις των royals είναι πολύ προσεκτικά μελετημένες ανάλογα με το σημείο επίσκεψης.

Αλλά όπως φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ δεν τα πήγε καθόλου καλά στο θέμα του styling. Σε κάποιες από τις εμφανίσεις της φάνηκε “απελπισμένη να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας” όπως παρατήρησαν οι ειδικοί.

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνισή της είχε χαρακτηριστεί εντελώς ακατάλληλη καθώς είχε επιλέξει ένα εξώπλατο φόρεμα με μεγάλα ανοίγματα για να επισκεφτεί ένα σχολείο της περιοχής.

120689261e8e459d88bc3b7365ac4e65 1

Σφοδρή επίθεση κατά της Μέγκαν Μαρκλ από την πρώτη κυρία της Νιγηρίας

Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις, η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκε πρόσφατα σφοδρή κριτική από την Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας η οποία ανέφερε ότι η σύζυγος του Χάρι κυκλοφορούσε επιδεικνύοντας τη “γύμνια” της παντού κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην αφρικανική χώρα.

84700381 13403529 image m 12 1715335545411

Η Μέγκαν έκανε αρκετές αλλαγές στο ντύσιμο κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ταξιδιού και κάποιες από τις εμφανίσεις της θεωρήθηκαν προσβλητικές για τη χώρα, όπως εξήγησε η Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής Oluremi Tinubu. Η ίδια έδωσε μια ομιλία σε εκδήλωση για τον ένα χρόνο θητείας του Προέδρου Bola Tinubu. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, αναφέρθηκε στο πώς οι γυναίκες έχουν κάνει σημαντικές συνεισφορές στην κοινωνία, ενώ έκανε μια κακή αναφορά στη Μέγκαν Μαρκλ.

Απευθυνόμενη στα πλήθη, είπε:

“Το μήνυμα εδώ είναι ότι πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας. Δεν είναι το Met Gala. Πείτε τους ότι δεν αποδεχόμαστε τη γύμνια στην κουλτούρα μας. Αυτό δεν είναι όμορφο. Δεν είναι καθόλου όμορφο.

“Τα κορίτσια θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση για αυτό που είναι. Δεν χρειάζεται να μιμούνται και να προσπαθούν να γίνουν σαν τους αστέρες του κινηματογράφου από την Αμερική. Για ποιο λόγο ήρθε εδώ η Μέγκαν;”

0590a4e32b234962ab858143686252ae 1

Ένα απόσπασμα της ομιλίας έχει κοινοποιηθεί στο X, με ένα άτομο να σχολιάζει: “Η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε να δημιουργήσει διεθνές περιστατικό! Την προειδοποιήσαμε για τα ρούχα.” Ένας άλλος είπε: “Συμφωνώ με την Πρώτη Κυρία”. Ένα τρίτο άτομο δημοσίευσε: “Θα πρέπει πραγματικά να σέβεται την κουλτούρα των άλλων και να ζητήσει συγγνώμη από τη χώρα”.

e9570a4085bd409d81795d0277221e47

 

Τα πιο σημαντικά