Σάλος με την αφίσα κατά Λιγνάδη – Καλεί σε λιντσάρισμα

12 Φεβρουαρίου, 2021 11:06 ΠΜ
More videos

Από χθες κυκλοφορεί στα social media μια αφίσα με φωτογραφία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, και με τη λεζάντα “Σίχαμα. Θα πληρώσεις για όλα”.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από το κέντρο της Αθήνας, όπου κάποιοι κόλλησαν την αφίσα σε στάση λεωφορείου.

Σάλος με την αφίσα κατά Λιγνάδη - Καλεί σε λιντσάρισμα

Μια προτροπή για λιντσάρισμα άλλων εποχών

Χθες το βράδυ στην Αθήνα εμφανίστηκαν αφίσες που είναι τρομακτικές και μοιάζουν με αναγγελία λιντσαρίσματος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Φήμες που διακινούνται στον καλλιτεχνικό χώρο υποστηρίζουν ότι έχει ήδη φύγει στο εξωτερικό, ενώ ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Το κινητό του είναι κλειστό μετά τα σόσιαλ μίντια και ο ίδιος έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από προσώπου γης. Πληροφορίες θέλουν να έχει μιλήσει μόνο μια φορά με επιστήθιο φίλο του και να κρατά επαφές με παλιά και καλή του φίλη που τον έχει προστατεύσει και στο παρελθόν.

Η δήλωση του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη παρενέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του έχει γίνει “δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων”.

Η δήλωση του δικηγόρου του αναφέρει:

“Εξοργισμένος διαπίστωσε ότι επιχειρείται, δυστυχώς και από δημοσιογράφους, να συνδεθεί το όνομά του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων καθώς σταθερά παρουσιάζεται κάποιος σκηνοθέτης ή ηθοποιός ως μέλος ή πελάτης αυτού του κυκλώματος που φέρεται να λειτουργούσε στην Αθήνα το 2012.

Είναι απολύτος ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιοοποτεδήποτε γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Στη δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται τεχνιέντως με τον κ. Λιγνάδη ώστε να πλήξει την τιμή και την υπόλειψή του. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού.

Γιατί ουδέποτε ο κ. Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές. Και το κυριότερο, ούτε οι αρχές αξιολόγησαν την πληροφορία και σε εκείνο το χρόνο και στον παρόντα ως σοβαρή. Γι’ αυτό δεν υπήρξε περαιτέρω έρευνα”, είπε ανάμεσα σε άλλα.