Σάλος με όσα είπε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

20 Νοεμβρίου, 2022 4:29 ΜΜ
More videos

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ”Χαμογέλα και πάλι”. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και στον Δημήτρη Παπανώτα και αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν μαζί τους.

“Με τίποτα (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία. Γωνία όμως κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι” είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Δεν θα πιω καφέ (σ.σ. με τον Δημήτρη Παπανώτα). Μετά από αυτά που είπε, τα οποία θεωρώ παντελώς άδικα. Το είχε ξεκινήσει για το αν θα πρέπει να βγω στη σύνταξη ή όχι και μετά άρχισε κι έλεγε ότι του πήρα εκπομπή. Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν. Αν ήθελε να έχει νόημα αυτό, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί γιατί είναι συνταξιούχος. Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο” πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.