Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣάλος με όσα είπε ο Κασσελάκης για τον Μητσοτάκη και τις τουαλέτες...

Σάλος με όσα είπε ο Κασσελάκης για τον Μητσοτάκη και τις τουαλέτες του στρατού

Ξέφυγε ο Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στο στρατό, να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης»

Στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε την τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης, μια συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:Λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον Στρατό.

Οταν ρωτήθηκε για τη γνωστή αγγαρεία στον στρατό με τον καθαρισμό της «Καλλιόπης», της τουαλέτας δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι το βρίσκει κάπως σεξιστικό και πρότεινε να αλλάξει όνομα «Ας το πουν Καλλιόπος ή Κούλης ξερω γω», είπε γελώντας.

Κάνοντας την πάσα για την συνέντευξη ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο απόσπασμα αυτό της συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας: «Χιουμοριστικά το λέει, αλλά θα συζητηθεί πολιτικά αυτό. Θεωρώ ότι θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων».

Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Λιάγκα

«Πήγε πολύ καλά στη Θήβα, η υποδοχή πήγε πιο θερμά από όσο περίμενα. Πιστεύω έχουμε δημιουργήσει ένα ρεύμα τις τελευταίες εβδομάδες, βάζουμε το κόμμα σε μια πιο ξεκάθαρη πορεία, βγάζουμε προτάσεις, πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα που βγάζουμε για την ακρίβεια, το φορολογικό, για τους αγρότες, αυτό το χρονοδιάγραμμα με τα αναπτυξιακά συνέδρια μέχρι τις ευρωεκλογές και τη διαδικασία των προκριματικών που κάνουμε για τις ευρωεκλογές δείχνουμε ότι κάτι αλλάζει», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην υποδοχή του κόσμου της Θήβας στην οποία περιόδευσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής πριν μπει στον Στρατό.

Γ.Λιάγκας: Ενα όνομα που θα δούμε ευρωψηοφοδέλτιο που δεν θα το περιμένουμε;

Σ.Κασσελάκης: Να σου πω ένα όνομα που δεν θα είναι, Στέφανος Κασσελάκης.

Γ.Λιάγκας: Βουλευτής θα γίνεις;

Σ.Κασσελάκης: Οχι. Υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο που το κατάρτισε ο τέως πρόεδρος και το σέβομαι. Ολα αυτά τα ζητήμτα που έχουν προκύψει για τον Οθωνα και την Πόπη, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στο κόμμα, ο ΟΘωνας είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, έχει παίξει μεγάλο ρόλο.

Η Πόπη ήταν εκπρόσωπος τύπου σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα και μπορώ να σου πω ειλικρινά ότι ήταν από τα πια αξιοκρατικά άτομα στο γραφείο του Αλέξη. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και προσπάθησε να με προωθήσει.

Γ.Λιάγκας: Εναν Ελληνα που θα ήθελεςε πολύ να τον έχεις στη λίστα των ευρωκλογών από οποιονδήποτε χώρο;

Σ.Κασσελάκης: Δεν το έχω σκεφτεί γιατί η όλη μου προσέγγιση είναι να δώσω τη δύναμη της επιλογής στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδέα ότι υπάρχει κάποιος σελέμπριτι που θέλω να βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο είναι κάτι που δεν με εκφράζει.

Γ.Λιάγκας: Θα δούμε σελέμπριτις;

Σ.Κασσελάκης: Εφόσον ο κόσμος τους επιλέξει στα προκριματικά. Μπορεί. Αλλά δεν θα είναι από δική μου επιλογή.

Για την απουσία του συζύγου του από την είσοδο του στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «ο σύζυγός μου ο οποίος έχει να δει την οικογένειά του μήνες ο οποίος είναι στην Ελλάδα και με στηρίζει, πρέπει να πάει να δει την οικογένειά του έχουμε και ένα σπίτι στα βόρεια της Νέας Υόρκης έτσι και αλλιώς μπορέσαμε να περάσουμε λίγο χρόνο στην Αρκαδία είχαμε τον χρόνο μας και θα γυρίσει πριν ορκιστώ. Θα είναι στην ορκωμοσία».

Γ.Λιάγκας: Εχεις καταλάβει ότι είναι εύκολος ο στρατός;

Σ.Κασσελάκης: Ημουν οικότροφος από 14 ετών, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω κάπου με κανόνες.

Γ.Λιάγκας: Εχει απορία ο κόσμος αν έχεις κανονίσει από πριν που θα κοιμάσει με ποιους και τι υπηρεσίες θα κάνεις.

Σ.Κασσελάκης: Οχι, δεν έχω κανονίσει τίποτα.

Σημείωσε μάλιστα, απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ότι δεν θα είναι μαζί του η φρουρά του και πρόσθεσε: «Θα κοιμηθώ με τους άλλους κανονικά».

Γ.Λιάγκας: Αν σου πουν να κάνεις υπηρεσία θαλαμοφύλακα;

Σ.Κασσελάκης: Ο,τι μου ζητηθεί θα το κάνω.

Γ.Λιάγκας: Ακόμη και αν σου πουν να καθαρίσεις την Καλλιόπη; Ξέρεις τι είναι;

Σ.Κασσελάκης: Οχι.

Γ.Λιάγκας: Ειναι τα αποχωρητήρια.

Σ.Κασσελάκης: Δεν έχω θέμα. Πιστεύεις ότι θα είχα τέτοιοι θέμα;

Γ.Λιάγκας: Πιστεύω δεν θα στο πρότειναν.

Εμενα θα με ενοχλούσε να μην μου το πρότειναν. Θα ήθελα να μου προτείνουν ό,τι προτείνουν και στους άλλους. Το φαντάστηκα ότι η Καλλιόπη είναι η τουαλέτα αλλά το θεωρώ λίγο σεξιστικό. Να αλλάξει αυτό, να υπάρχει ο Καλλιόπος ή ο Κούλης ξέρω ‘γω. Δεν ξέρω βρες άλλο πράγμα…

Γ.Λιάγκας: Τι θα σου λείψει περισσότερο στον στρατό αυτές τις 15 ημέρες;

Καλά είναι δεδομένο αυτό, ο Τάρλεϊ (σσ αναφερόμενος χιουμοριστικά νωρίτερα στο σαρδάμ του Γιώργου Λιάγκα που θέλοντας να αναφερθεί στον Τάιλερ μπερδεύτηκε με το όνομα της σκυλίτσας τους Φάρλεϊ και τον αποκάλεσε Τάρλεϊ).

Γ.Λιάγκας: Εκτός από τον σύζυγό σου;

Θα μου λείψει ίσως η επαφή με τον κόσμο επειδή είναι εύκολο να διαβάσεις τις στήλες που βγαίνουν προφανώς όπως γνωρίζεις δεν είναι οι στήλες οι περισσότερες από τα μίντια φίλα προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι εύκολο να τα διαβάσεις αυτά στο κινητό σου και να εκνευριστείς. Η δύναμη που έχω την αντλώ από τον κόσμο, στην επαφή μας μου λέει και μου υπενθυμίζει ότι αυτό που κάνω έχει έναν ιερό σκοπό. Μπορεί να ακούγεται αυτοαναφορικό αλλά είναι αγνό, είναι αγνός ο σκοπός.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα προσέφερε στον Στέφανο Κασσελάκη ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα για τον στρατό. «Ξυραφάκια για να ξυρίζεσαι, αφρός ξυρίσματος, κρέμα για τα παπούτσια μαζί βούρτσα για το γυάλισμα, ανατομικούς πάτους για τις αρβύλες, λουκέτο για το λουκάνικο, φουσιντίν, αν σε περπατήσει κοριός και μια κούπα του Πρωινού», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Στέφανο Κασσελάκη να δέχεται ευγενικά το δώρο λέγοντας ότι τα περισσότερα ούτως ή άλλως τα είχε πάρει και ο ίδιος μαζί του και προαναγγέλοντας το tiktok του που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Παρασκευής.

«Είναι τιμή μου που υπηρετώ την πατρίδα μου και εύχομαι όλοι μαζί μια μέρα να την κάνουμε καλύτερη», ανέφερε κλείνοντας τη συνέντευξη του προσθέτοντας: «Με το που βγω από το στρατόπεδο αυτός που δεν θα κοιμάται πιο ήσυχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Τα πιο σημαντικά