Σάλος για το γούρι με τη Μαντώ Μαυρογένους που αναγράφει «Υγεία, Κ@υλ@α, Επανάσταση»

23 Μαρτίου, 2021 12:17 ΜΜ
More videos

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του μουσείου Μπενάκη να διαθέσει μέσω του e-shop του προς πώληση, γούρι με τη Μαντώ Μαυρογένους που αναγράφει μια προκλητική φράση.

Στο εν λόγω προϊόν, που διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 25 ευρώ, κάτω από την εικόνα της μεγάλης ελληνίδας ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης αναγράφεται: «ΥΓΕΙΑ, ΚΑΥ@Α, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ανέφερε σχετικά:\

«Να φανταστώ ότι ήδη, ως δικηγόρος αλλά και ως Δήμαρχος Μυκόνου, θα έχεις ξεκινήσει την σύνταξη επιστολής ΈΝΤΟΝΗΣ διαμαρτυρίας προς πάσα υπεύθυνο, γι’ αυτή την προσβολή, σωστά; Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την/τις όποιες αντιδράσεις σου, για την ΆΜΕΣΗ αποκατάσταση αυτής της ΣΕΞΙΣΤΙΚΗΣ προσβολής!

Υ.Γ.Ας τους δώσουμε τα.. (δικαιώματα) για τον Πέτρο, τον Πελεκάνο! Να φτιάξουν ό,τι γούρια θέλουν! Το κάνουν ήδη στην Κίνα αυτό.. πολλά χρόνια τώρα! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να τα ισοπεδώνετε όλα πια!»

Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα, θέμα είχε δημιουργηθεί και για την χρήση της προσωπογραφίας της Μαντούς, ως διακόσμηση στη …γραβιέρα Μυκόνου, με το όνομα Δουκέσα.

Πηγή: syrospress.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: