Σάλος με Γερμανό Διάσημο: «Οι Έλληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κ…λο»

3 Ιουλίου, 20173:59 ΠΜ
More videos

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη ελληνική ιστοσελίδα ενημέρωσης της Γερμανίας allesgr.de ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: Ο Γερμανός διάσημος και επιχειρηματίας Robert Geiss πριν λίγα 24ωρα εξέφρασε πραγματικά τον θυμό του για τους Έλληνες με πολύ άσχημα λόγια.

Όλα έγιναν καθώς, όπως φαίνεται, δεν του επιτράπηκε η είσοδος από την Τουρκία στην Ελλάδα, όπου ήθελε να κάνει μια σειρά γυρισμάτων στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους και καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια δεν επιτράπηκε σε κάποιους από τους επιβαίνοντες του ιδιωτικού πλοίου που κατέχει ο Γερμανός επιχειρηματίας να αποβιβαστούν στην Ελλάδα.

Επίσης ζητήθηκε από την παραγωγή να πληρώσουν προκαταβολικά κάποιους φόρους για την παραμονή του κότερου στα ελληνικά λιμάνια προορισμού.

Αυτή φυσικά η δυσκολία εξόργισε τον Γερμανό επιχειρηματία και την γυναίκα του, Carmen Geiss, με αποτέλεσμα με ένα βίντεο στο facebook και όντως πολύ θυμωμένος να βρίζει τους Έλληνες με πολύ άσχημο τρόπο.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Γερμανός έχει εκφράσει κι άλλες φορές την δυσφορία του για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτή τη φορά όμως χρησιμοποίησε ένα λεξιλόγιο, το οποίο δεν θα άρμοζε σε έναν άνθρωπο του χώρου του θεάματος.

Σε μετάφραση τα όσα λέει:

Αυτό είναι απίστευτο, αυτό είναι αδιανόητο. Εμείς προσπαθούμε να πάμε από την Τουρκία στην Ελλάδα αλλά οι Έλληνες μας κλείνουν όλες τις πόρτες. Στην Τουρκία μας υποδέχθηκαν με μεγάλη φιλοξενία, διαμείναμε με μεγαλοπρέπεια και βρήκαμε μια γαμάτη τοποθεσία! Στην Τουρκία ήταν όλα καλά!

Η Ελλάδα όμως δεν θέλει τουρίστες, η Ελλάδα δεν θέλει χρήματα, η Ελλάδα δεν χρειάζεται χρήματα… Έχει αρκετά χρήματα από αυτά που παίρνει από την κυρία Μέρκελ και δεν χρειάζεται άλλα. Νομίζω θα αποφασίσω να παρακάμψω την Ελλάδα. Αυτό δεν γίνεται βέβαια με το πλοίο αλλά μπορεί να ταξιδέψω γύρω από την Ελλάδα κατευθείαν στη Σικελία και στο τέλος οι Έλληνες μπορούν να μου γλείψουν τον κώλο.

Δύο ημέρες ασχολούμαι με το πρόβλημα της Ελλάδας και θέλω να ταξιδέψω από νησί σε νησί και να φέρω την Ελλάδα πιο κοντά στους ανθρώπους και αυτοί τι κάνουν; Στην μια περιοδεία λένε όχι αυτός ο φίλος δεν μπορεί να ανέβει, στην άλλη ο άλλος φίλος δεν μπορεί να κατέβει. Χρειαζόμαστε ορισμένα χρήματα προκαταβολικά κτλ και τέλως πάντων αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες θέλουν μόνο λεφτά αλλά χωρίς τους Geisses

Δείτε το βίντεο:

 

Unvorstellbar was in Europa alles so abgeht !! Fortsetzung folgt !!!

Δημοσιεύτηκε από Carmen Geiss στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Το αρχικό βίντεο όπως ήταν λογικό κατέβηκε αλλά χρήστης του YouTube το αναδημοσίευσε:

[allesgr]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News