Σάλος από βίντεο που δείχνει τον Μαραντόνα να χτυπά την πρώην σύντροφό του.

29 Οκτωβρίου, 2014 12:45 ΠΜ
More videos

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από το κινητό τηλέφωνο της 24χρονης κοπέλας, ο Μαραντόνα παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όταν ξαφνικά, σηκώνεται από τον καναπέ και απευθυνόμενος στην κοπέλα, της λέει: “Συνέχισε, συνέχισε να κοιτάζεις στο κινητό σου”.

Τότε εκείνη του λέει οργισμένη: “Σταμάτα!. Γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω το κινητό μου;”. Εκείνος τότε σηκώνει το χέρι του κι αρχίζει να την κτυπάει… “Σταμάτα!Σταμάτα! Σταμάτα να με κτυπάς Ντιέγκο!, του λέει η κοπέλα.

Το βίντεο προβλήθηκε μάλιστα από τη δημοφιλή εκπομπή υψηλής τηλεθέασης της Αργεντινής «Nosotros al Mediodi­a» με το Μαραντόνα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: “Ναι, πέταξα τη τηλέφωνο αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου σε γυναίκες.

Το επεισόδιο άρχισε και τελείωσε εκεί. Παραδέχομαι ότι πέταξα το τηλέφωνο αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο δεν συνέβη”. Μετά την εκπομπή “Nosotros al Mediodi­a” του τηλεοπτικού σταθμού “Canal 13TV”, ακολούθησε κατακραυγή από τα ΜΜΕ κατά του Μαραντόνα, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.