Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣάλоς με τον Σπύρο Μπιμπίλα πóζαρε ως Άγιος Ανδρέας

Σάλоς με τον Σπύρο Μπιμπίλα πóζαρε ως Άγιος Ανδρέας

Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, πόζαρε ως Άγιος Ανδρέας. Ο ηθοποιός μαζί με συναδέλφους του συμμετείχε σε ένα project για τη free press KOITA, στο οποίο κλήθηκαν να ποζάρουν ως οι 12 Απόστολοι.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίζεται με άμφια σε βαθύ κόκκινο και ανοιχτό μπλε.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουνΜπασκετικό υπερθέαμα με Παρτίζαν – Ολυμπιακός, Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR στο Novasports!Xiaomi: 126,3% αύξηση στα καθαρά κέρδη

Δείτε την φωτογραφία:

1 22

Για το συγκεκριμένο project φωτογραφήθηκαν και οι Μάνος Πετούσης, Περικλής Λιανός, Κωστής Σαββιδάκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Καρκάς, ενώ στη λεζάντα αναφέρεται:

«Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα” Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς. Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Δείτε το βίντεο:Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koita (@koita_magazine)

stigmiotypo othonis 2024 04 10 14.53.05

Τα πιο σημαντικά