Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣάλоς με την «πανέμоρφn» κóρη των «Παλαıοχριστιανών» – Αuτή είναι η αλnθινή...

Σάλоς με την «πανέμоρφn» κóρη των «Παλαıοχριστιανών» – Αuτή είναι η αλnθινή της φωτογραφiα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία αποκλειστική φωτογραφία της εντυπωσιακής 22χρονης κόρης του πατέρα της κοινότητας και μάλιστα γράφτηκαν και κάποια άρθρα που την αποθέωναν ως αγνή θεϊκή ομορφιά που τελικά η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι επεξεργασμένη.

Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει ως δημοτικός υπάλληλος και μάλιστα εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1. Δίπλα από το λαγούμι και τη σπηλιά, σε μία από τις καλύβες που ηλεκτροδοτείται υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και με το διαθέσιμο internet ο 46χρονος εργάζεται για δημοτική επιχείρηση δήμου της Εύβοιας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

Εντύπωση βέβαια προκαλούν και τα όσα ισχυρίζονται για τα πιστεύω του, καθώς από τη μία η μητέρα της οικογένειας δήλωσε ότι αρνούνται την τεχνολογία και ζουν όπως οι Άμις. Είναι όλοι μεταξύ τους «αδελφοί», όπως λένε, δεν θέλουν να αποκαλούνται Έλληνες, αυτοπροσδιορίζονται ως Παλαιοχριστιανοί της Ρωμανίας.

Το μυστήριο με την… όμορφη κόρη

Η υπόθεση είναι ήδη περίεργη και είναι λογικό να έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία αποκλειστική φωτογραφία της εντυπωσιακής 22χρονης κόρης του πατέρα και μάλιστα κυκλοφόρησαν και κάποια άρθρα που την… αποθέωναν!

Δείτε την επεξεργασμένη φωτογραφία:

korin korh 768x827 1

Εντύπωση βέβαια προκαλούν και τα όσα ισχυρίζονται για τα πιστεύω του, καθώς από τη μία η μητέρα της οικογένειας δήλωσε ότι αρνούνται την τεχνολογία και ζουν όπως οι Άμις. Είναι όλοι μεταξύ τους «αδελφοί», όπως λένε, δεν θέλουν να αποκαλούνται Έλληνες, αυτοπροσδιορίζονται ως Παλαιοχριστιανοί της Ρωμανίας…

Όλη η αλήθεια από τα ellinikahoaxes.gr και η αληθινή φωτογραφία:

fb img 1708633211863

428638348 347490038264925 2756471596651833030 n

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «H Παλαιοχριστιανή Σεβαστή που ζει στην αυτόνομη κοινότητα Χριστιανών της ορεινής Κορινθίας και διώκεται από τον κρατικό μηχανισμό, ομολογουμένως εντυπωσιάζει με την φυσική ομορφιά της.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τις δηλώσεις της κοπέλας αυτής που «είναι των σπηλαίων και δεν πήγε σχολείο» και θα καταλάβει πολλά για το επίπεδο του ελληνικού σχολείου και της ελληνικής κοινωνίας μας».

Δείτε την πραγματική στο βίντεο είναι μια χαρά όμορφη και δεν χρειάζονται καμια επεξεργασία:
Τα πιο σημαντικά