Ο Βραζιλιάνος μυστικιστής Άθως Σαλομέ ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν είχε προβλέψει τον κορονοϊό, τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ.

well wishes kate middleton

Οι δύσκολες στιγμές της Κέιτ Μίντλετον

Μιλώντας στη βρετανική Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα… βουνό να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Καμία από αυτές τις ασθένειες, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

ka

Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ

Είπε στην Daily Star: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».