Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣάκης Ρουβάς: Η απάντηση του μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του...

Σάκης Ρουβάς: Η απάντηση του μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Mετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρωινές δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο Σάκης Ρουβάς απάντησε με ανάρτησή του στα social media.

Ο τραγουδιστής το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» και ανέφερε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια».

Ο Σάκης Ρουβάς με τη σφοδρές αντιδράσεις διευκρίνισε τα όσα δήλωσε νωρίτερα.

Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε την ανάρτηση:

273722289 1427492560999109 8127169462407965928 n

Δείτε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: «Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι θαυμασμού και αγάπης»Τα πιο σημαντικά