Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια με τα παιδιά μου»

12 Δεκεμβρίου, 20184:55 ΜΜ

Το βραδύ της Δευτέρας (10/12) ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου «Η Δώρα και το δώρο της» της Αλεξίας Κουκκούλλη.

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε στου δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο bullying, αποκαλύπτοντας πως έχουν προκύψει διάφορα θέματα με τα παιδιά του. Μάλιστα, τόνισε πως η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο στο bullying.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Με αφορά προσωπικά το bullying. Με τέσσερα παιδιά, στην ηλικία που βρίσκονται και έχουν μπροστά τους εφηβεία.. Είναι ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ έντονα την κοινωνία μας, με παιδιά να έχουν φτάσει σε ακραία σημεία. Προσπαθώ να αφουγκραστώ πάντα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι στα παιδιά μου. Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η επικοινωνία με τα παιδιά μας.

Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγάπης. Όσο απομακρυνόμαστε από την αγάπη, τόσο απομονωνόμαστε και τόσο το “εγώ” προσπαθεί να επιβιώσει, επιτίθεται στα άλλα “εγώ”. Η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά άσχετα με το ποιοι είναι οι γονείς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News