Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαıών αρχών, η γuναίκα μου θέλω να ξέρεı να...

Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαıών αρχών, η γuναίκα μου θέλω να ξέρεı να μαγεıρεύει και να σıδερώνεı»

«Είμαι παλαιών αρχών, η γυναίκα μου θέλω να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Αρσενίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» μετά τον ερχομό του γιου του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

«Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί του χρόνου. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου», σημείωσε.

«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της», συμπλήρωσε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχουν φλερτάρει την Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», αποκάλυψε σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά