Σάκης Αρναούτογλου: «Θα κάνουμε μέρες να δούμε φανταστικό ήλιο»

28 Νοεμβρίου, 20229:16 ΜΜ
More videos

Νέα αλλαγή του καιρού την Τρίτη με έναν νέο βαρομετρικό να καταφθάνει κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε συννεφιά στην ανατολική Ελλάδα και ηλιοφάνεια στα δυτικά.

Βροχές θα έχουμε στα Δωδεκάνησα και στην Εύβοια, ενώ από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό αλλάζει. Στη ΝΑ Ελλάδα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα συννεφιάσει σε όλη την χώρα. Το βράδυ θα έχουμε βροχές και μπόρες στη δυτική Ελλάδα και τα νότια της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και ΝΑ και θα φτάσει στο Ιόνιο στα 7-8 μποφόρ και τα 5-6 στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 6 με 8 στα ορεινά, στους 16 στα δυτικά, στους 16-7 στο Αιγαίο και 10 με 12 στην πεδινή χώρα.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά και βροχή στα ΒΑ του νομού. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε συννεφιά από το πρωί με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε νέα μεταβολή του καιρού με αρκετή βροχή από τα ΝΔ στα ΒΑ. Η θερμοκρασία στους 14 στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στους 19 στα νότια.

Την Πέμπτη μεγάλη αστάθεια θα έχουμε στη δυτική Ελλάδα και τα βόρεια – ανατολικά της χώρας. Η θερμοκρασία στους 17 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τις βροχές να παραμένουν στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 17 στα κεντρικά και στους 20 στα νότια.

Το Σάββατο συννεφιά θα έχουμε σχεδόν παντού με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με την Παρασκευή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News