Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣάκης Αρναούτογλου για υιοθεσία του γιου του: «Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε για...

Σάκης Αρναούτογλου για υιοθεσία του γιου του: «Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε για γονείς. Ήταν 9 χρονών και μόνος»

Ο Σάκης Αρναούτογλου συγκινεί κάνοντας λόγο αναφορικά με τον τρόπο που μπήκε στη ζωή του ο γιος του, Τηλέμαχος και τις δυσκολίες που ακολούθησαν.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

Ο Σάκης Αρναούτογλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ, στην οποία αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην υιοθεσία του γιου του αλλά και στην πολυαγαπημένη του γυναίκα Άννα.

Δείτε το βίντεο:
«Από την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Από την αρχή που γνωριστήκαμε με την Άννα είπαμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί υπάρχει τέτοια ανάγκη στον έξω κόσμο από αγάπη. Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Στην “Αρσις” εκεί στο Ωραιόκαστρο είναι εθελόντρια η γυναίκα μου. Τότε μου είχε ζητήσει να της κουβαλήσω δύο τοπία, επειδή ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε μόνη της. Έτσι έπρεπε να πεταχτώ στο Ωραιόκαστρο και να καθίσω ένα τέταρτο για να την ξαναπάω πίσω», ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συνέχισε λέγοντας πως «σε αυτό το τέταρτο βρέθηκα στο σαλόνι στην “Άρση” και ξαφνικά εμφανίζεται ο Τηλέμαχος, ο οποίος μου λέει να σας ρωτήσω κάτι “Που έχετε ταξιδέψει;”. “Γιατί ξέρεις από γεωγραφία;” του λέω και μου λέει “ναι”. Και του λέω “Θα σου πω που έχω ταξιδέψει με την προϋπόθεση ότι θα μου δείχνεις στον χάρτη που είναι η κάθε περιοχή”. Του λέω πήγα εκεί και μου το δείχνει».

«Τότε ήταν εννιά χρόνων και έτσι ξεκινήσαμε να έχουμε επικοινωνία. Ήταν σχετικά δύσκολη διαδρομή γιατί ήταν μεγάλο το παιδί και περάσαμε από ψυχολόγους και όλα αυτά τα τεστ», κατέληξε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τα πιο σημαντικά