Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός μέχρι την Παρασκευή - Πότε θα έχουμε...

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός μέχρι την Παρασκευή – Πότε θα έχουμε μπόρες στην Αθήνα

Με ηλιοφάνεια, αλλά και άστατο καιρός οι συνθήκες της Τρίτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχουμε λιακάδα, ενώ άστατο καιρό θα έχουμε στην ΒΑ Κρήτη, στο Καστελόριζο και στη Ρόδο.

Από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα έχουμε αραιές συννεφιές και αργά τη νύχτα θα έχουμε τοπικές μπόρες στα παράκτια της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία αναμένεται στα κεντρικά στους 17 βαθμούς, στα βόρεια από 9 έως 15 και στα νότια στους 14 βαθμούς.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποια σύννεφα το βράδυ. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ήλιο από το πρωί και από το μεσημέρι συννεφιές που θα πυκνώσουν το βράδυ. Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα δυτικά θα έχουμε φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι και στην υπόλοιπη Ελλάδα ηλιοφάνεια. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα ανατολικά με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να δέχονται αρκετές μπόρες και καταιγίδες.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα είναι κατακερματισμένα με βροχές στα κεντρικά, στην Πελοπόννησο στα ΝΔ και στην Κρήτη. Χιόνια θα έχουμε στα 1000 μέτρα της κεντρικής Ελλάδας.

Την Παρασκευή δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα έχουμε ηλιοφάνεια και σε Εύβοια, Αττική, Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος.

Το Σάββατο σχεδόν παντού ηλιοφάνεια και τα όποι φαινόμενα θα υπάρχουν στην Κρήτη.

Αναλυτική η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Τα πιο σημαντικά