«Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς»: Αυτός ο ηθοποιός είχε αρχικά επιλεγεί για τον ρόλο του «Θοδωρή»

15 Μαρτίου, 20187:49 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θοδωρής Αθερίδης.

Με αφορμή την παρουσίαση του «Celebrity Game Night» το οποίο πριν από εκείνον παρουσίαζε η σύντροφός του, Σμαράγδα Καρύδη», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πριν πει το «ναι» της τηλεφώνησε για να το συζητήσουν.

Και όταν η Ελένη εξέφρασε την απορία της γι’ αυτή του την κίνηση, ο Θοδωρής ανοίγοντας το κεφάλαιο «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σήκωνε το τηλέφωνό του για να επικοινωνήσει με συνάδελφό του για τον ίδιο λόγο.

Όπως μάθαμε, δεν ήταν ο ίδιος που αρχικά είχε επιλεγεί για το ταίρι της Δήμητρας Παπαδοπούλου στη θρυλική σειρά του Mega… μα κάποιος άλλος ηθοποιός που την εποχή εκείνη βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του.

Μπορείς να φανταστείς τη Δήμητρα με ταίρι όχι τον Θοδωρή αλλά τον… Κώστα;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αθερίδης, η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του ήταν ο Κώστας Κόκλας. Εκείνος, όμως, δε μοιάζει να εκτίμησε τη σειρά όσο θα έπρεπε.

Πώς ακριβώς κατέληξε ο Θοδωρής στη θέση που προοριζόταν για τον τηλεοπτικό Αλέκο Παπαδήμα;

«Για να κάνω το »Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» είχα πάρει τηλέφωνο τον Κόκλα. Γιατί περίπου είχαν καταλήξει στον Κόκλα –το ξέρει – και με παίρνει η Φρόσω Ράλλη και μου λέει »η Δήμητρα θέλει εσένα πάρα πάρα πολύ, έλα να κλείσεις». Της λέω »ο Κόκλας απάντησε;», μου λέει »όχι, έχει χαθεί». Λέω »ωραία βρείτε τον Κόκλα να απαντήσει ότι δεν θα το κάνει και μετά». Και τον παίρνω και μου λέει »όχι »και λέω… εντάξει. Έτσι είπα ok. Δεν ήθελα την κατάρα κανενός», παραδέχτηκε.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως δε μπορούμε καν να φανταστούμε άλλον σε αυτόν τον ρόλο!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News