Ειδικός στο σεξ υποστηρίζει ότι ο αυνανισμός πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία

8 Σεπτεμβρίου, 2018 12:09 ΠΜ
More videos

Μια ειδικός σε θέματα σeξ προκάλεσε αντιδράσεις σε γονείς μαθητών όταν δήλωσε ότι ο αυνανισμός πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία.

Η Νάντια Μπόκοντί που εμφανίστηκε στην εκπομπή “This Morning”  εξήγησε το στίγμα και την ντροπή που είναι συνδεδεμένα με αυτή την σeξουαλική πράξη ειδικά για τα μικρά κοpίτσια και τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει αυτό στο μέλλον.

Για να αποφευχθεί αυτό η Νάντια υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν πως να ικανοποιούν σeξουαλικά τον εαυτό τους από την ηλικία των 11.

Αυτός ο ισχυρισμός της ξεσήκωσε αντιδράσεις στους γονείς πολλών μαθητών πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να ενθαρρύνει τα παιδιά να αναπτύξουν πρόωρες σeξουαλικές σχέσεις.

Η Νάντια πιστεύει ότι είναι σημαντικό να μάθουμε στα παιδιά τους μηχανισμούς πίσω από την σeξουαλική ευχαρίστηση και ειδικά στα νεαρά κοpίτσια.

Σύμφωνα με την Νάντια, η έμφαση πρέπει να δοθεί στα μικρά κοpίτσια επειδή τα αγόρια μαθαίνουν από νεαρή ηλικία πως λέγονται όλα τα μέρη του σώματός τους συμπεριλαμβανωμένων των γεννητικών οργάνων.

“Είναι ευεργετικό και για τα δυο φύλλα, αλλά ξέρουμε όλοι ότι κοινωνικά είναι περισσότερο αποδεκτό για τα αγόρια να αναγνωρίζουν και να κατονομάζουν τα γεννητικά τους όργανα. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τα κοpίτσια και ξέρουμε ότι σαν γυναίκες θα έχουν αρκετές δυσάρεστες σeξουαλικές συνευρέσεις”, ανέφερε η Νάντια.

“Πρέπει να διδάσκεται ο αυνανισμός στα σχολεία;”

Οι περισσότεροι γονείς εξαγριώθηκαν από αυτές τις δηλώσεις αν και υπήρχαν και κάποιοι που συμφώνησαν με τις απόψεις της και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα.

[dailymail]