Ροζίτα Σώκου: «Η Βουγιουκλάκη καλά έκανε και πέθανε»

25 Σεπτεμβρίου, 2016 2:54 ΠΜ
More videos

Η δική της άποψη για το πρόσωπο και την ομορφιά της μοναδικής Αλίκης Βουγιουκλάκη, κατέθεσε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ροζίτα Σώκου.

Μέσα από την εκπομπή του «Ε» μίλησε για τις ατέλειες που είχε το πρόσωπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τι έκανε για να τις διορθώσει.

«Το πρόσωπό της είχε πολλά ελαττώματα αλλά ήξερε να τα διορθώνει. Έβαζε τα χείλη ψηλά γιατί ήταν μεγάλη η απόσταση, ζωγράφιζε ψεύτικα μάτια μέχρι εκεί και δεν το κατάλαβε κανένας».

«Αν ζούσε σήμερα η Αλίκη θα είχε την ίδια επιτυχία;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η απάντηση της Ροζίτας Σώκου ήταν λίγο… αναπάντεχη: «Εγώ νομίζω ότι καλά έκανε και πέθανε»!

Μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση έκανε η Σώκου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρει για τη Ρένα Βλαχοπούλου:

«Πήγαμε μια φορά, επί χούντας, στο θέατρο με τον άντρα μου -είχαν κάνει ένα θέατρο μέσα στον κήπο στο Ζάππειο. Τραγουδούσε «Παττακός περνάει και…» κάτι τέτοιο, και σηκώνεται ο άντρας μου όρθιος και λέει «Εγώ δεν κάθομαι σε ένα θέατρο που τραγουδάει la vecchietta fasista»! Θυμάμαι ακόμα που το είπε ιταλικά, η φασιστόγρια θα λέγαμε σήμερα».

Πηγή: iefimerida

Ακολουθήστε μας στο facebook: