Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΡούξι Ντοuμιτρέσκου: Οι αναρτńσεις γıα τη ζωń και τον γıο της, Φίλıππο...

Ρούξι Ντοuμιτρέσκου: Οι αναρτńσεις γıα τη ζωń και τον γıο της, Φίλıππο Νıκολαΐδη λίγο πρıν την αιφνίδıα απώλεıα της

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό βόλεϊ και ο χώρος του αθλητισμού της χώρας μας με την είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Η Ρουμάνα πρώην βολεϊμπολίστρια, και πρώην σύζυγος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη η οποία είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 03/03 σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Όσοι βρίσκονταν στο περιβάλλον της, αναφέρουν πως ουδέποτε η Ντουμιτρέσκου είχε παραπονεθεί για την καρδιά της, ότι πρόσεχε πολύ τη διατροφή και τον τρόπο ζωής της και απέφευγε να παίρνει συμπληρώματα διατροφής.

Λίγες ημέρες πριν τον ξαφνικό της θάνατο, η Ντουμιτρέσκου είχε κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook με μερικές σκέψεις για τη ζωή.

«Στα 30 μας ανησυχούμε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς.
Στα 40 μας δεν μας νοιάζει τι πιστεύουν για εμάς.
Στα 50 μας ανακαλύπτουμε ότι δεν μας σκέφτονται.
Γιατί δεν σκεφτόμαστε έτσι τη δεκαετία του 20;» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μία ημέρα νωρίτερα είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση για τον γιο της Φίλιππο Νικολαΐδη, καρπός του σύντομου γάμου της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος επίσης έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από δύο χρόνια έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Ρούξι ήταν χαρούμενη που πριν λίγες ημέρες ο Φίλιππος κλήθηκε στα κλιμάκια του μπάσκετ στη Ρουμανία και η ίδια ήταν περήφανη για αυτό. Έγραψε μάλιστα πως δεν θα αργήσει να αγωνιστεί στην Ελλάδα…

«Η μισή καρδιά του είναι Ρουμανία και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετέχει σε αυτό το ταξίδι. Η άλλη μισή είναι Ελλάδα και ελπίζει σε μια θέση, στο μέλλον, στο ελληνικό πρωτάθλημα…Έρχεται η ώρα του… Είμαι τόσο περήφανη για σένα!» έγραφε για τον γιο της η Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Τα πιο σημαντικά