Ρούμπεν Σεμέδο: «Η Χουβιάνα του δίνει δύναμη και του συγχωρεί την προδοσία»

5 Σεπτεμβρίου, 20216:20 ΜΜ

Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, «Correio da Manhã», αναφέρεται στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο και στον δεσμό του Πορτογάλου αμυντικού, με την Χουβιάνα, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, πριν από μερικές ημέρες οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Μετά την απολογία του την Πέμπτη (02/09), ο 27χρονος στόπερ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς άλλους περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα ΜΜΕ της πατρίδας του, αθλητικά και μη, με αποτέλεσμα να είναι πρώτο θέμα σε πολλές ιστοσελίδες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου. Οπως η εφημερίδα «Correio da Manhã», η οποία αφιέρωσε ολόκληρη σελίδα με τίτλο: «Η Χουβιάνα δίνει δύναμη στο Σεμέδο, του συγχωρεί την προδοσία κι είναι δίπλα του για να τον στηρίξει».

Οπως αναφέρεται, η Χουβιάνα μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση του Σεμέδο, πήρε αμέσως το αεροπλάνο για Ελλάδα από Πορτογαλία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της και να τον στηρίξει εκείνες τις δύσκολες ώρες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Σεμέδο αγωνιζόταν για λογαριασμό της Σπόρτιγνκ στην Πορτογαλία και η σχέση τους κρατάει περισσότερα από 10 χρόνια, όπως αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News