Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα υπάρξουν εκπλήξεις» – Κατηγορεί τη στάση του πατέρα ο Κατερινόπουλος

31 Μαρτίου, 2022 11:08 ΜΜ
More videos

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στη «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το θρίλερ της Πάτρας, ήταν ξεκάθαρος πως ο θάνατος των τριών ανήλικων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια. Μιλώντας στο Star, αναρωτιέται «πού είναι το πατρικό ένστικτο», αναφερόμενο στον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των κοριτσιών.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στη «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους. «Δήλωνε πως ‘’εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα αν μάθαινα ότι ευθύνεται για το θάνατο των παιδιών’’ και αντιδρά τώρα με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι; Που είναι το πατρικό ένστικτο, που είναι η αντίδρασή του ως πατέρας;», διερωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος και συνέχισε: «Τι είναι αυτά να περιμένει τη δικογραφία, να περιμένει το δικηγόρο για να κάνει δήλωση, σιγά ρε φίλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είσαι;».

Μεταξύ άλλων, ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι. Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις». Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς, λέγοντας πως θα πρέπει να ερευνηθεί και αυτή η υπόθεση εις βάθος και ότι πρέπει να δοθεί πλήρη απάντηση.

Δείτε το βίντεο: