Ρούλα Πισπιρίγκου: Πειραματιζόταν με την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και της χορηγούσε δόσεις από τον Απρίλιο του 2021;

11 Απριλίου, 2022 12:55 ΠΜ
More videos

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας. Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται για 6η ημέρα στις φυλακές Κορυδαλλού υπό αυστηρή επίβλεψη σε ειδικό κελί.

Σημειώνεται πως η ίδια συνεχίζει να αρνείται τη δολοφονία της κόρης της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης, ενώ ερευνάται και στενό συγγενικό πρόσωπο, το οποίο έχει “παρελθόν” με ναρκωτικές ουσίες.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Real News, με δεδομένο ότι η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη για πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021, είχε όλα τα συμπτώματα χρήσης κεταμίνης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως η μητέρα της, ήδη από τότε, προμηθευόταν την ουσία και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να πειραματίζεται, της χορηγούσε μικρές ή μεγάλες δόσεις.

Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και τη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, η μητέρα της, που φέρεται να τη δολοφόνησε, να είχε μαζί της τις δόσεις κεταμίνης που χρειαζόταν.

Το σοβαρό ερώτημα των Αρχών

Αυτή είναι μια λογική εξήγηση, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την εξέλιξη των ερευνών. Ωστόσο, θέτουν ένα σοβαρό ερώτημα: “Το άτυχο παιδί χρειάστηκε αρκετές μέρες νοσηλείας. Είναι δυνατόν η 33χρονη να είχε όλες αυτές τις ημέρες μαζί της την κεταμίνη, με κίνδυνο κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί;” Οι αρχές ίσως δώσουν την απάντηση μέσα από τη διερεύνηση των κλήσεων που δέχτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνη την ημέρα στο κινητό της.

”Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά για τον Μάνο”

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πως η κατηγορούμενη τον απειλούσε όσο βρίσκονταν σε σχέση, ενώ μαλιστα διστάζει να πει πως ”την έχει ικανή για τέτοιο έγκλημα”.

Ειδικότερα, ο άνδρας δήλωσε πως η 33χρονη ήταν μία σκληρή γυναίκα και όσο ήταν μαζί της, δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως αμα χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί. “”Αν χωρίσουμε θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για σένα, ό,τι μου έχεις εμπιστευτεί, θα τα πω όλα”, έτσι μου είχε πει όταν της ζήτησα να χωρίσουμε”, αποκάλυψε ο άνδρας.

Ο ίδιος λέει πως την έχει ικανή για ένα τέτοιο έγκλημα. “Την έχω ικάνη να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της” αναφέρει. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δει τη γυναίκα του με άλλον άντρα, και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

Ερωτηθείς για το αν έχει έρθει σε επαφή μαζί της αυτό το διάστημα, απάντησε πως οχι, παρά μόνο ένα μήνυμα μετα τον θάνατο της Τζωρτζίνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και όπως λέει έλαβε ένα απαθές μήνυμα που έλεγε: “ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά”.

Δε φαινόταν στεναχωρημένη στην κηδεία της 9χρονης

Αναφορικά με την κηδεία της Τζωρτζίνας είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε μετά από αρκετή ώρα και δεν φαινόταν στεναχωρημένη, σε αντίθεση με τον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν δακρυσμένος και δυσκολευόταν να μιλήσει, λέει στο mega, ο πρώην σύντροφος της κατηγορούμενης.

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα πιστεύει ότι η Ρούλα το έχει κάνει.

”Η Ρούλα δεν θα ομολογήσει”

Υποστήριξε πως οι εμφανίσεις του Μάνου στα μέσα είναι πολύ διαφορετική, και δεν μπορεί να το εξηγήσει, ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί ο Μάνος να είναι συνένοχος. Τέλος, χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου έναν πονηρό άνθρωπο και πολυ σκληρό, γι αυτό και εκτιμά πως δεν θα ομολογήσει τίποτα.