Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΡούλα Πισπιρίγκου: Με αυτόν τον άνδρα απατούσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με αυτόν τον άνδρα απατούσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Γεγονός αποτελεί η εξωσυζυγική περιπέτεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή εκπομπή, η αιτία που ο Μάνος Δασκαλάκης εγκατέλειψε τη σύζυγό του ήταν ότι ενημερώθηκε πως η Ρούλα συvευρισκόταν με άλλον άνδρα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, με την Κέλλυ Χεινοπώρου να συμπληρώνει σήμερα πως η σχέση αυτή ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, δηλαδή μετά τον θάνατο της Μαλένας και λίγο πριν τον χαμό της 6 μηνών Ίριδας.

Η Πισπιρίγκου παραδέχτηκε την παράλληλη σχέση της με άλλον άνδρα. Να σημειωθεί πως την ίδια περίοδο εξωσυζυγική σχέση είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έσπευσε σε δικηγόρο για να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, αλλά επέστρεψε στο σπίτι του μετά τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

«Σακατέψτε τον»: Εντολή για ξυλοδαρμό του Μάνου Δασκαλάκη έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Όσα έγιναν γνωστά

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, επικοινώνησαν μαζί της άτομα από το περιβάλλον της κατηγορουμένης δηλώνοντας ανακουφισμένα που συνελήφθη η Πισπιρίγκου και που μαθεύτηκαν όλα αυτά καθώς τώρα πια μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα για όσα συνέβαιναν μέσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το nassosblog, ο εραστής της Πισπιρίγκου είναι γνωστός ψαράς της Πάτρας, την ταυτότητα του οποίου γνωρίζει και ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και η οικογένεια της Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας… ο Μάνος ανέβαζε τραγούδια στο TikTok

Τα πιο σημαντικά