Ρούλα: Πισπιρίγκου: Έψαχνε για τοξικές ουσίες τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

15 Απριλίου, 2022 10:49 ΜΜ
More videos

Τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για τοξικές ουσίες.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αναζητούσε διαδικτυακά ουσίες, το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αναζητήσεις προέκυψαν από την εργαστηριακή εξέταση στο λάπτοπ, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το τάμπλετ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνώντης Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ουσίες που αναζητούσε η 33χρονη κατά πληροφορίες είναι παρεμφερείς με την κεταμίνη. Οι αναζητήσεις της έγιναν μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google και εντοπίστηκαν από τους επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, ύστερα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που σχετίζονταν με τοξικές ουσίες, η Google άρχισε να στέλνει στην 33χρονη παρεμφερείς ειδοποιήσεις που σχετίζονται φαρμακευτικά σκευάσματα και τοξικές ουσίες.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ενδεχομένως να υπήρχε κίνητρο να εξαφανιστεί το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας και γι’ αυτό να ετάφη μαζί με το άτυχο παιδί.

Την ίδια ώρα, η έρευνα συνεχίζεται και στα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έκανε ανάλογες αναρτήσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Υπενθυμίζεται οτι ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει δηλώσει δημόσια ότι η κατηγορούμενη έκανε διαδικτυακά αναζητήσεις για φάρμακα (γεγονός που το ήξερε και ο ίδιος), λόγω των προβλημάτων υγείας των παιδιών τους.

Καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη φέρεται να είναι αυτή που χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης στο παιδί, γεγονός που η ίδια εξακολουθεί να αρνείται έχοντας συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή.

Μια γραμμή, όμως, που φαίνεται να καταρρέει μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν το παιδί φύγει από τη ζωή, καθώς φάνηκε στις εξετάσεις πως είχε μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδείχθηκε από την εξέταση ούρων, στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία nor-κεταμίνη.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Το εν λόγω εύρημα, αποδεικνύει πως η κεταμίνη δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί από ιατρικό λάθος στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταρρίπτονται έτσι όλα τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.