Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχει χάσει κιλά – Δεν τρώει τίποτα και δεν προαυλίζεται»

8 Απριλίου, 2022 8:19 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την προφυλάκισή της ως κατηγορούμενη για τον θάνατό της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Οι δικηγόροι της την επισκέφτηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού και της διάβασαν την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια. «Τι βλακείες λέει», ήταν η απάντησή της, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τη στάση του, κουνώντας το κεφάλι της.

Οι συνήγοροί της λένε ότι θα συγκεντρώσουν το υλικό από τις τεχνικές εκθέσεις και θα υποβάλλουν το αίτημα της αποφυλάκισης. Δήλωσαν πως παρατηρούν ανακολουθία στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς κάθε άλλο παρά την κατηγορεί στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την τροφή, έχει χάσει κιλά και δεν προαυλίζεται. Ωστόσο, οι πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι διαφορετικές για τις πρώτες μέρες της Ρούλας στη φυλακή.

Δέχεται απειλές στη φυλακή, αλλά κοιμάται πολλές ώρες

Το κλίμα είναι πολύ έντονο μετά την άφιξη της μητέρας από την Πάτρα στον Κορυδαλλό. Πολλοί δικηγόροι που επισκέπτονται άλλες κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού λένε πως βρίζουν και απειλούν συχνά τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο, εκείνη παραμένει ψύχραιμη και δε δίνει σημασία στις φωνές τους. Κοιμάται αρκετές ώρες και δε δείχνει να έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από το τεταμένο κλίμα που επικρατεί.

Συχνά τη βλέπουν στο καρτοτηλέφωνο, καθώς προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εκείνος, ωστόσο, δεν της έχει απαντήσει μετά την πρώτη μέρα της σύλληψής της.