Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΡούλα Κορομηλά: «Κάντε λίγη ησυχία! Ησυχία χρειάζονται τώρα τα παιδιά, ήρθε η...

Ρούλα Κορομηλά: «Κάντε λίγη ησυχία! Ησυχία χρειάζονται τώρα τα παιδιά, ήρθε η δικαίωση τους, ησυχία!»

Η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθεί “σοκαρισμένη” την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του ενός κοριτσιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σοκαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά με την υπόθεση στην Πάτρα

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια πήρε θέση μέσα από τα social media, υπογραμμίζοντας «νοιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!».

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Λίγο αργότερα, η Ρούλα Κορομηλά, με νέα της ανάρτηση στο Twitter, επισημαίνει «κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!».

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τον εντοπισμό στον οργανισμό της Τζωρτζίνας μιας ουσίας, της κεταμίνης, που δεν χορηγήθηκε στην 9χρονη από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Η κεταμίνη χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων και σε μικρές ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Στην περίπτωση, όμως, που χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα), μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά.

Εάν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις, μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών.

Τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας ήταν εκείνα που οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τέλος, καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι παρακολουθούσαν την 9χρονη και μίλησαν για την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας.

Οι αναρτήσεις της:

Τα πιο σημαντικά