Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
διάφοραΡούχα με 30 ευρώ: Η μεγάλη αλυσίδα που ανοίγει συνεχές νέα καταστήματα...

Ρούχα με 30 ευρώ: Η μεγάλη αλυσίδα που ανοίγει συνεχές νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Η πολωνική αλυσίδα μετά την Αθήνα ανοίγει και στη Θεσσαλονίκη με φθηνά ρούχα και υποδήματα

Δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη ανοίγει η μεγάλη πολωνική αλυσίδα Pepco, ενώ συνολικά ανά την Ελλάδα θα ανοίξει δέκα καταστήματα.

pepco4

«Τα καταστήματα της Pepco είναι παρόντα σε εμπορικά κέντρα, πάρκα λιανικής και κοντά σε λεωφόρους με πρόσβαση σε πυκνοκατοικημένες περιοχές» έχει δηλώσει η κα Anca Radu, διευθύντρια Λιανικής Πώλησης της Pepco για τη Νότια Ευρώπη, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο καταστήματα θα κάνουν εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο στη Σταυρούπολη, δίπλα στο μεγάλο κατάστημα Public – Media Markt και το δεύτερο στην περιοχή της Πυλαίας.

Το πρώτο κατάστημα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. έχει ξεκινήσει την λειτουργία του στο Piraeus Retail Park της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του ομίλου Fourlis. Το δεύτερο κατάστημα λειτουργεί στην Πέτρου Ράλλη, ενώ δύο ανοίγουν στη Λάρισα. Μέχρι τέλος του έτους η Pepco θα διαθέτει στην ελληνικά αγορά 10 καταστήματα με το δίκτυο να διευρύνεται συνεχώς καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην τελική φάση για να υπογράψει μισθωτήρια για νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

pepco

Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια. Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.

Προϊόντα στα 30 ευρώ

Με τον ακριβότερο κωδικό στα καταστήματα Pepco να μην ξεπερνά τα 30 ευρώ, η αλυσίδα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων η αξία του μέσου καλαθιού ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Το προφίλ των πελατών της Pepco

    • Στις περισσότερες αγορές όπου η αλυσίδα Pepco έχει παρουσία τη «γνωρίζουν» το 9096% των γυναικών.
    • Το πελατειακό κοινό των καταστημάτων Pepco είναι κυρίως γυναίκες περίπου 39 ετών, με ένα ή δύο παιδιά.
    • Εννέα στους δέκα πελάτες της αλυσίδας (ποσοστό 92%) χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και πάνω από τους μισούς, ήτοι το 55%, έχει παιδιά ηλικίας 14 ετών και κάτω.
    • Το εισόδημα των πελατών της Pepco ανέρχεται κατ’ άτομο στα 476 ευρώ και ανά νοικοκυριό τα 1.195 ευρώ.
  • Το 66% προγραμματίζει την επίσκεψή του στην Pepco και επισκέπτεται καταστήματα 3,5 φορές το μήνα.

Τα πιο σημαντικά