Ρότζερ: το καγκουρό “τούμπανο” που θα έβγαζε νοκ άουτ ακόμα και τον Ρόκι

6 Ιουνίου, 2015 8:19 ΜΜ
More videos

Το καγκουρό γίγαντας βρέθηκε και δεν διστάζει να σφίξει τα μπράτσα του και να κάνει επίδειξη της δύναμής του μπροστά στο φακό. Δείτε το βίντεο.

Ο Ρότζερ, το κόκκινο καγκουρό με βάρος 89 κιλά και ύψος 2 μέτρα (ναι ναι 2 μέτρα), είναι ένα μεγαθήριο της ανατολικής ακτής που περιπλανιέται στους δρόμους τρομάζοντας τους πάντες. Ο Ρότζερ είναι μόλις 9 χρονών.

Για να αναδείξει την ανδρεία του, ο Ρότζερ, που ζει στο καταφύγιο Καγκουρό, Alice Springs της Βόρειας Επικράτειας, αρέσκεται στο να συντρίβει μεταλλικούς κουβάδες με τα πόδια του, κοιτάζοντας απειλητικά την κάμερα.

kagkouro-toumpano-tha-evgaze-knock-out-akoma-kai-ton-rocky-2

O Ρότζερ έχει εκπαιδευτεί ώστε να πολεμάει σώμα με σώμα και να νικάει τον αντίπαλό του με ένα δυνατό λάκτισμα, όπως αναφέρει ο προπονητής του στο καταφύγιο Chris ‘Brolga’ Barnes.

” Η καθημερινή του άσκηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το να παλεύει με τους αντιπάλους του και να κυνηγάει την “ανθρώπινη” μαμά του.” 

Σύντομα ο Ρότζερ θα είναι αήττητος, καθώς όπως περιμένει ο Brolga, το 9χρονο αρσενικό θα μεγαλώσει κι άλλο.

Μία πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Ρότζερ, όταν ήταν μικρός, στα χέρια του ανθρώπου που τον φροντίζει.

kagkouro-toumpano-tha-evgaze-knock-out-akoma-kai-ton-rocky-3 kagkouro-toumpano-tha-evgaze-knock-out-akoma-kai-ton-rocky-4

Ο Ρότζερ βρέθηκε στην πλευρά της εθνικής οδού στον μάρσιπο της νεκρής μητέρας του το 2006.

kagkouro-toumpano-tha-evgaze-knock-out-akoma-kai-ton-rocky-5

Παρόλα αυτά το ο Ρότζερ έχει δείξει και την ευαίσθητη πλευρά του, όταν φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει ένα λούτρινο λαγουδάκι.

Συνήθως ο Ρότζερ είναι ιδιαίτερα προστατευτικός των θηλυκών μελών του γκρουπ.

” Θα επιτεθεί σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε πλησιάσει αυτόν και τις γυναίκες του.” αναφέρει ο Brolga.

Τα κόκκινα καγκουρό φτάνουν περίπου τα 12 με 15 χρόνια ζωής και συνήθως μεγαλώνουν πιο πολύ από τα ανατολικά γκρι καγκουρό.

kagkouro-toumpano-tha-evgaze-knock-out-akoma-kai-ton-rocky-6

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: