Ρώσος “πέθανε” μετά από κατανάλωση βότκας, ξύπνησε στο νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι!

1 Ιανουαρίου, 2016 3:27 ΜΜ
More videos

Σοκαρισμένοι είναι το ιατρικό προσωπικό νεκροτομείου στη Ρωσία με έναν “πεθαμένο” που είχε μεταφερθεί εκεί μετά από την… βεβαίωση του θανάτου του όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Σύμφωνα με την Daily Mirror η οποία επικαλείται δημοσιεύματα της τοπικής εφημερίδας Khasanskiye Vesti ο άνδρας έπινε με τους φίλους και ξαφνικά λιποθύμησε.Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο γιατί θεωρήθηκε νεκρός.

russian1

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Ανατολικής Ρωσίας Khasanky. Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είπε σε τοπική εφημερίδα ότι εκείνη τη νύχτα το νεκροτομείο ήταν γεμάτο και πτώματα ήταν τοποθετημένα ακόμη και στο πάτωμα του ψυκτικού θαλάμου. Εκεί είχε τοποθετηθεί ο “νερκός” ήρωας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο «νεκρός» κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα σηκώθηκε και χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται βρήκε την έξοδο σοκάροντας τους υπαλλήλους του νεκροτομείου.

russia6-1

“Ήταν πολύ σκοτεινά και κρύα” είπαν οι υπάλληλοι και πρόσθεσαν ότι ο “νεκρός” δεν μπορούσε να καταλάβει πολλά εξαιτίας της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων βότκας.

russia4-1

Ο άνδρας, μετά από εξέταση από την αστυνομία, επέστρεψε στο πάρτι όπου βρήκε τους φίλους του να πίνουν στη μνήμη του.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: