Ρώσος μετέτρεψε την Mercedes S Class σε αγροτικό

13 Φεβρουαρίου, 2017 3:47 ΠΜ
More videos

Σίγουρα γνωρίζεις ότι η Mercedes ετοιμάζει να παρουσιάσει το πρώτο της αγροτικό και δέχεται ήδη προπαραγγελίες, αλλά ένας Ρώσος (τι άλλο;) δεν μπορούσε να περιμένει και μετέτρεψε την S-Class του (προηγούμενη γενιά W221) σε αγροτικό.

drive2.ru

Έχουμε δει αρκετά αυτοκίνητα να μετατρέπονται σε αγροτικά αλλά αυτό παίζει να είναι το πολυτελέστερο. Οι λεπτομέρειες για αυτή την μετατροπή είναι ελάχιστες και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το πολυτελές σεντάν χρειάστηκε τέσσερις μήνες μετατροπές και αργότερα παρουσιάστηκε σε τοπική έκθεση ποδηλάτου στην Αγία Πετρούπολη με το όνομα Black Kox.

drive2.ru

Όπως μπορείς να δεις το αυτοκίνητο είναι ίδιο μέχρι τις μπροστινές κολόνες. Στην συνέχεια έκοψαν το υπόλοιπο σώμα για να καταφέρουν να το μετατρέψουν σε αγροτικό ώστε να μεταφέρει ο ιδιοκτήτης το ποδήλατο του με στυλ.

drive2.ru

Η καρότσα είναι επενδυμένη με δέρμα σε χρώμα μαύρο-πορτοκαλί όπως είναι και το εσωτερικό, ενώ διαθέτει και αρκετά αυτοκόλλητα στο αμάξωμα.

drive2.ru

Μηχανικά η Mercedes S-Class Black Kox είναι διατηρεί τον ίδιο κινητήρα με την S350 όπου και βασίστηκε χρησιμοποιώντας τον V6 3,5 λίτρων με 268 άλογα.

Πως σου φαίνεται η συγκεκριμένη μετατροπή;

drive2.ru drive2.ru drive2.ru drive2.ru drive2.ru drive2.ru drive2.ru drive2.ru
drive2.ru

drive2.ru

[drive2] [autoblog] [carakoom]

Ακολουθήστε μας στο facebook: