Ρώσος καλλιτέχνης κάνει 4 τατουάζ σε άτριχη γάτα και ο κόσμος αντιδρά

3 Φεβρουαρίου, 2017 5:19 ΜΜ
More videos

Ένας Ρώσος καλλιτέχνης τατουάζ, έκανε τατουάζ στον Δαίμονα, μια γάτα σφίγγα. Της έδωσε παυσίπονα για να της κάνει μια σειρά από τατουάζ συμμοριών και τώρα οι ακτιβιστικές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, αντιδρούν έντονα.

“Φυσικά, και λυπάμαι που του έκανε τατουάζ. Δεν είναι ότι ήθελε ο ίδιος να κάνει τατουάζ. Έχει διαφορετικό δέρμα, οπότε τα τατουάζ γίνονται διαφορετικά. Ελπίζω να μην είναι κακό γι’ αυτόν. Δεν είναι το πρώτο του τατουάζ. Συνήθως αισθάνεται καλά και αναρρώνει μετά από λίγες ώρες από την αναισθησία”, ανέφερε ο Αλεξάντρ.

Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί εναντίον αυτού του καλλιτέχνη και το ίδιο και η Ελίζαμπεθ Σκόρινιν, επικεφαλής ενός κέντρου αποκατάστασης ζώων. Η ίδια ανέφερε ότι οι γάτες σφίγγες έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα και κάθε μικρός τραυματισμός μπορεί να προκαλέσει πόνο και δυσφορία. Επίσης, η αναισθησία κάνει κακό στις γάτες σφίγγες και το ποσοστό επιβίωσης είναι 50%, γεγονός που το καθιστά περιστατικό κακοποίησης.

Ο Αλεξάντρ Πουρτόβ, ο καλλιτέχνης που έκανε τατουάζ στην γάτα του, ανέφερε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ότι οι αγρότες παλιότερα έκαναν τατουάζ στα ζώα τους και δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ανήθικο τώρα.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης τατουάζ, Αλεξάντρ, αποφάσισε να κάνει τατουάζ στον Δαίμονα, την γάτα σφίγγα του.

Οπότε, έδωσε παυσίπονα στον γάτο και ξεκίνησε την δουλειά.

“Φυσικά και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Δεν είναι ότι ήθελε να το κάνει ο ίδιος. Έχει διαφορετικό δέρμα και τα τατουάζ γίνονται διαφορετικά”, ανέφερε ο Αλεξάντρ.

Τα τατουάζ απεικονίζουν τον πύργο μιας φυλακής, παίξιμο χαρτιών και τσιγάρα, δηλαδή πράγματα που φοριούνται από εγκληματίες της Ρωσίας.

Ένας άλλος Ρώσος καλλιτέχνης, έκανε στην γάτα του ίδιο τατουάζ με το δικό του.

[DM],[ngzt]