Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
διάφοραΡωσο-ουκρανικός «πόλεμος» για το… μπούστο μοντέλου

Ρωσο-ουκρανικός «πόλεμος» για το… μπούστο μοντέλου

Όπλο «μαζικής καταστροφής» το στήθος της Μαρία Ζάρινγκ – Οι Ρώσοι διεκδικούν τη «φυσική ομορφιά» της 28χρονης – Αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης λένε οι Ουκρανοί

Μπορεί οι εκλογές των φιλορώσων της περασμένης Κυριακής στην ανατολική Ουκρανία να προκάλεσαν ένταση σε Ουκρανία και Ρωσία, όμως, τελικά πολεμικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές πυροδότησε το πλούσιο μπούστο ενός μοντέλου.

dan1

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μαρία Ζάρινγκ που κατάγεται από την Κριμαία της ανατολικής Ουκρανίας, η οποία προσαρτήθηκε στη Ρωσία, στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσουν αντιδράσεις στους Ουκρανούς.

dan3

Ο λόγος; Ρώσοι την ανέδειξαν ως την ωραιότερη γυναίκα με «φυσική ομορφιά», με αποτέλεσμα Ουκρανοί να κατηγορούν τη Μόσχα ότι ανέδειξε την 28χρονη γυναίκα στην κορυφή για να εξευτελίσει την Ουκρανία, καθώς το στήθος της λένε ότι είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης.

dan2

Πάντως, η Μαρία που είναι μοντέλο μετά το σάλο που προκλήθηκε δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Είμαι υπερήφανη για το στήθος μου, είμαι υπερήφανη για το σώμα μου, είμαι υπερήφανη για τον τίτλο μου και για την πατρίδα μου».

Η Μαρία που ζει στη Μόσχα πλέον, κέρδισε διαγωνισμό ομορφιάς για «καλύτερο βρεγμένο μπλουζάκι».

Τα πιο σημαντικά