Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΡωσίδα πούλησε το μωρό της για 3.330 ευρώ και αγόρασε μπότες –...

Ρωσίδα πούλησε το μωρό της για 3.330 ευρώ και αγόρασε μπότες – Τους έκοψε και απόδειξη

Μια 25χρονη Ρωσίδα προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της για 3.300 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να αγοράσει μπότες.

Η 25χρονη Λουίζα Γκατζίεβα διαφήμισε την μόλις επτά ημερών κορούλα της στη μαύρη αγορά. Τα σχέδιά της χάλασαν όταν σε καφετέρια πόλης του Νταγκεστάν της Ρωσίας συναντήθηκε με μυστικούς αστυνομικούς και όχι τον … πελάτη που περίμενε.

H περίπτωσή της θύμισε εκείνη μιας Ουζμπέκας, που πούλησε προ διετίας το μωρό της για 166 ευρώ για να αγοράσει αεροπορικό εισιτήριο.

Οργάνωση κατά της δουλείας προσπάθησε να την μεταπείσει.

nintchdbpict000613423249

Νωρίτερα, η Γκατζίεβα είχε πει στην αδελφή της ότι σκόπευε με τα χρήματα να αγοράσει μεταξύ άλλων καινούριες μπότες. Μέλη της οργάνωσης κατά της δουλείας “Alternativa” είχαν κανονίσει παριστάνοντας τους υποψήφιους αγοραστές μια συνάντηση με την 25χρονη – πριν την επιχείρηση της αστυνομίας – και προσπάθησαν να την πείσουν να μην πουλήσει το παιδί της.

«Προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους κινδύνους που θα διέτρεχε το παιδί αν έπεφτε στα χέρια εγκληματιών, αλλά εκείνη αδιαφόρησε. Το αποκορύφωμα του κυνισμού της ήταν ότι σε επιστολή της προς την αδελφή της, που γνώριζε τα πάντα, ανέφερε τι μπότες θα αγόραζε μετά την πώληση του μωρού», δήλωσαν σε ρωσικά ΜΜΕ. Η Γκατζίεβα είχε πει σ’ έναν άλλο υποψήφιο αγοραστή ότι θα έδινε μεγάλο μέρος των χρημάτων ως προκαταβολή για ένα σπίτι.

Τους έκοψε και απόδειξη.

nintchdbpict000613423251

Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές στη Ρωσία, η 25χρονη «αφού έλαβε τα χρήματα παρέδωσε το παιδί στον “πελάτη” και μάλιστα του έκοψε απόδειξη». Σε βίντεο που έδωσαν οι Αρχές στη δημοσιότητα η Γκατζίεβα διακρίνεται να κρύβει ντροπιασμένη το κεφάλι της κατά την ανάκρισή της από τους επιθεωρητές της αστυνομίας, που ανακάλυψαν ότι έχει κι άλλα τρία παιδιά. Η γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ το παιδί παραδόθηκε σε αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Τα πιο σημαντικά