Ρωσίδα πολιτικός έχει ζαλίσει το ίντερνετ με τα εντυπωσιακά και περίεργα μαλλιά της

4 Μαρτίου, 2018 7:06 ΜΜ
More videos

Στον κόσμο του διαδικτύου μπορεί να συναντήσουμε πολλά περίεργα πράγματα που δεν βγάζουν νόημα. Ωστόσο, υπάρχουν και φορές που βλέπουμε κάτι και λέμε “Ευτυχώς, που υπάρχει και το ίντερνετ.” Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι η Ρωσίδα πολιτικός Βαλεντίνα Πετρένκο και συγκεκριμένα το χτένισμά της.

Αυτή είναι η Βαλεντίνα Πετρένκο, Ρωσίδα πολιτικός και επικεφαλής της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της Ρωσίας. Το χτένισμά της είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Μπορεί το χτένισμά της να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά η Πετρένκο ήταν μια από τους πολιτικούς που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις για τα παιδιά ομήρους στο Ροστόφ επί του Ντον το 1993.

Μάλιστα, πήρε βραβείο για το κουράγιο της να συμμετάσχει σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Οι εγκληματίες είχαν απαγάγει τα παιδιά μαζί με την δασκάλα τους και τους είχαν βάλει σε ένα ελικόπτερο γεμάτο εκρηκτικά.

Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερα μερικά από τα παιδιά και πήραν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο και 10 εκατομμύρια δολάρια που ήθελαν.

Όταν το ελικόπτερο σταμάτησε για να ανεφοδιαστεί, αφέθηκαν ελεύθερα και τα 2 άλλα αγόρια που είχαν μείνει όμηροι.

Αυτό ήταν αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων της Πετρένκο με τους απαγωγείς. Η Πετρένκο προσφέρθηκε η ίδια να πάει στην θέση των παιδιών.

Τελικά, οι εγκληματίες συνελήφθησαν χωρίς να τραυματιστεί κανένας.

[unilad]

Ακολουθήστε μας στο facebook: