Ρωσίδα πήγε για εξωσωματική και άλλαξε το σπέρμα του συζύγου της με αυτό του εραστή της

Σεπτέμβριος 10, 2018 10:57 ΜΜ
More videos

Ανήμερα του ραντεβού για εξωσωματική γονιμοποίηση, η Yana αποφάσισε πως ήθελε να γίνει μάνα από τον άντρα που πραγματικά αγαπούσε. Και αυτός δεν ήταν ο σύζυγός της, αλλά ο εραστή της. Και έκανε την επιθυμία της πράξη: άλλαξε το σπέρμα του άνδρα της, με αυτό του εραστή της, λέγοντας στην κλινική ότι ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον άνδρα που αγαπούσε πραγματικά.

Έμεινε έγκυος και εννέα μήνες μετά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Maxim, ο σύζυγος της Yana πλήρωσε για τη διαδικασία και φυσικά, αγκάλιασε τον Timofey σαν να ήταν δικός του. Όλα αυτά μέχρι τον χωρισμό τους ζευγαριού, οπότε η Yana αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο απατημένος σύζυγος έκανε μήνυση στην κλινική της εξωσωματικής γονιμοποίησης που έχει έδρα στη Μόσχα και επέτρεψε την αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Στην έρευνα που έγινε, αποδείχθηκε πως η ιδέα άνηκε στην Yana. Η κλινική δήλωσε πως όφειλε να κάνει ό,τι ήθελε η πελάτισσα της και για αυτό βοήθησε στην αλλαγή των δειγμάτων.

Το δικαστήριο του επιδίκασε 5.100 ευρώ, ως αποζημίωση και εκείνος δήλωσε “το θέμα ήταν ηθικό. Όχι οικονομικό. Ήθελα να μάθει ο κόσμος τι έχει γίνει, ώστε να μην υπάρχει άλλο θύμα, άλλος απατημένος σύζυγος. Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό σε κάποιον άλλον”. Ο Maxim απέκτησε νέα σύντροφο και πριν λίγο καιρό καλωσόρισε στον κόσμο το δικό του παιδί. Η Yana έχει σχέση με το βιολογικό πατέρα του Timofey.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: