Ρωσίδα έκανε μήνυση σε κλινική μετά από επέμβαση στο στήθος της που έγινε τετράγωνο

8 Φεβρουαρίου, 2018 6:42 ΜΜ
More videos

Μια Ρωσίδα μπλόγκερ ομορφιάς αποκάλυψε το μαρτύριο που τράβηξε μετά από μια επέμβαση που έκανε στο στήθος της από την οποία έμεινε με τετράγωνο στήθος.

Η Γιούλια Ντεμπάγκχ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του στήθους της στον λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πώς τα επιθέματα σιλικόνης που έβαλε πριν από 13 χρόνια παραμορφώθηκαν με το πέρασμα του χρόνου.

Από τις φωτογραφίες με το μαγιό φαίνεται καθαρά ότι ειδικά η αριστερή μεριά του στήθους της είναι αρκετά τετραγωνισμένη.

Δείτε το βίντεο

Η 30χρονη γυναίκα ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ από τα άσχημα σχόλια που διάβασε και τώρα θέλει να κάνει μήνυση στην κλινική που έκανε την πλαστική επέμβαση πριν από 13 χρόνια.

Η διορθωτική επέμβαση που θέλει να κάνει στο στήθος θα κοστίσει περίπου 13.000 δολάρια και η 30χρονη θέλει να καλυφθεί το κόστος από την κλινική που της έκανε την προηγούμενη πλαστική.

“Το επίθεμα δεν είναι απλά γυρισμένο είναι ραγισμένο. Απαιτείται καινούργια επέμβαση για να αποκατασταθεί πλήρως”, εξήγησε η γυναίκα.

Ο Μιχαήλ Παβλιούκ, γιατρός στην κλινική που έκανε η 30χρονη την πρώτη επέμβαση παραδέχτηκε ότι η κλινική είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα.

Η Γιούλια κατονόμασε την κλινική που έκανε την πρώτη επέμβαση και επέτρεψε στο Ρώσικο τηλεοπτικό δίκτυο NTV να καταγράψει την εξέταση που της έκανε ένας άλλος γιατρός.

Ο καινούργιος της γιατρός ανέφερε ότι τα παλιά επιθέματα είχαν τοποθετηθεί λάθος, καθώς είχαν τοποθετηθεί πάνω και όχι κάτω από τους μυς της.

“Αυτή την φορά θα το κάνουμε σωστά. Θα αφαιρέσουμε τα παλιά επιθέματα και θα βάλουμε τα καινούργια κάτω από τους μυς. Τα καινούργια επιθέματα θα είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυούνται πολύ μεγάλη διάρκεια”, ανέφερε ο γιατρός.

“Είσαι μια χαζή γυναίκα με τετράγωνο στήθος”, “Είναι τόσο αδύνατη που τα επιθέματα ράγισαν”, “Κανένας άντρας δεν θέλει να παντρευτεί αυτά τα πλαστικά στήθη”, είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από τις φωτογραφίες της.

H Γιούλια υποστηρίζει ότι τα έκανε όλα σωστά μετά την επέμβαση και παραξενεύτηκε όταν είδε τα επιθέματα να αλλάζουν. Επίσης, η ίδια ισχυρίζεται ότι η κλινική που έκανε την επέμβαση είχε χάσει τα ιατρικά της αρχεία.

Εκτός από το στήθος της η 30χρονη έχει κάνει ενέσεις στα πόδια, τα χείλη και το σαγόνι της. Επίσης, έχει κάνει και ρινοπλαστική.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: