Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΡωσία: Η σπάνια, δημόσια εμφάνιση της Αλίνα Καμπάεβα, της «ερωμένης», του Πούτιν...

Ρωσία: Η σπάνια, δημόσια εμφάνιση της Αλίνα Καμπάεβα, της «ερωμένης», του Πούτιν στα εγκαίνια γυμναστηρίου

Η «ερωμένη» του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, έκανε σήμερα μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, αποφεύγοντας κάθε αναφορά στον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και στα φημολογούμενα προβλήματα υγείας του Ρώσου προέδρου.

Η 39χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις φέτος. Αλλά σήμερα έδωσε το παρών για να εγκαινιάσει ένα νέο προπονητικό κέντρο γυμναστικής.

ezgif 1 903c0239d2

Εγκαινιάζοντας το νέο συγκρότημα στο Σότσι, απέφυγε να αναφερθεί στον Πούτιν, εν μέσω ισχυρισμών ότι γλίστρησε στις σκάλες της κατοικίας του στη Μόσχα και ότι πάσχει από καρκίνο και άλλα προβλήματα υγείας. Δεν έκανε επίσης, καμία αναφορά στον πόλεμο του Ρώσου προέδρου στην Ουκρανία.

Αντ’ αυτού, σύμφωνα με τη Daily Mail, είπε στους γυμναστές στο διεθνές τουρνουά Divine Grace ότι «το αδύνατο είναι δυνατό» ενώ αναφέρθηκε και στη δική της καριέρα. «Όταν ήμουν αθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική, δεν μπορούσα ούτε να ονειρευτώ τέτοιες συνθήκες όπως αυτές που έχετε σε αυτό το νέο αθλητικό προπονητικό κέντρο», είπε.

«Άλλά όπως δείχνει η ζωή, το αδύνατο είναι εφικτό» συμπλήρωσε για να προσθέσει στη συνέχεια: «Και η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες».

Δείτε το βίντεο:

Ο Πούτιν της ζήτησε να κάνει έκτρωση;

Η τελευταία φορά που η αφανής Πρώτη Κυρία της Ρωσίας εθεάθη δημοσίως ήταν τον Σεπτέμβριο. Τότε κυκλοφόρησαν και φήμες ότι ο Πούτιν τη διέταξε να κάνει έκτρωση.«Η Αλίνα Καμπάεβα ήταν έγκυος, περιμένοντας κορίτσι. Αλλά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θεώρησε την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα άκαιρη και τη γέννηση ενός ακόμη, μη προγραμματισμένου παιδιού, ανεπιθύμητη. Ως αποτέλεσμα, οι σχέσεις μεταξύ Πούτιν και Καμπάεβα επιδεινώθηκαν. Και στα τέλη Αυγούστου, ο πρόεδρος επέμεινε να κάνει έκτρωση παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη είχε ήδη ξεπεράσει τις 20 εβδομάδες. Μετά την άμβλωση, προέκυψαν επιπλοκές και για κάποιο χρονικό διάστημα η Καμπάεβα δεν μπορούσε να εμφανιστεί δημόσια» είχε αναφέρει το κανάλι Telegram General SVR τον Σεπτέμβριο.

Το ρωσικό πρακτορείο της σόουμπιζ Starhit την περιέγραψε ως «αδυνατισμένη, με κομψό πρόσωπο», ενδεχομένως υπονοώντας την πλαστική χειρουργική επέμβαση στην οποία φημολογείται ότι υποβάλλονται τόσο η ίδια όσο και ο Πούτιν.

Τα πιο σημαντικά