Ρώσοι εξτρεμιστές βασάνισαν μέχρι θανάτου Ουκρανό έμπορο ναρκωτικών.

16 Φεβρουαρίου, 2016 2:15 ΜΜ
More videos

Βίντεο φρίκης ανέβασαν στο διαδίκτυο Ρώσοι παραστρατιωτικοί στο οποίο δείχνουν τον βασανισμό μέχρι θανάτου ενός εμπόρου ναρκωτικών.

Ένας έμπορος ναρκωτικών βασανίστηκε μέχρι θανάτου από Ρώσους παραστρατιωτικούς στην Ουκρανία. Βίντεο εμφανίζει τον άνδρα δεμένο σε ένα στύλο και μαστιγώνεται με καλώδια ενώ ουρλιάζει από τους πόνους.

AdTech AdΟ άνδρας ακούγεται στο βίντεο να παρακαλά για τη ζωή του ενώ η πλάτη του είναι ματωμένη από τα βασανιστήρια και γεμάτη μελανιές.Ο άνδρας που τον βασάνισε μέχρι θανάτου λέγεται πως είναι ο Ρώσος παραστρατιωτικός “Olkhon”.

Ο έμπορος ναρκωτικών ακούγεται να τους παρακαλάει να σταματήσουν και πως θα πει ό,τι πληροφορία θέλουν. “Μπορώ να καλέσω άλλον έμπορο ναρκωτικών και να φέρει ναρκωτικά”, τους λέει, ενώ μια φωνή του απαντά “δεν χρειαζόμαστε δικαστήρια και ποινές, αυτό θέλουμε”.

“Ορκίζομαι πως σας είπα όλα όσα ήξερα, δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω σας παρακαλώ”, εκλιπαρεί. Ο Ρώσος παραστρατιωτικός ακούγεται να λέει ότι “θα τον σφάξουμε σαν σκυλί.

Θα ζήσει μόνο μέχρι να μας πει ό,τι θέλουμε να μάθουμε για τους φίλους του, τους εμπόρους των ναρκωτικών…, ενώ απευθυνόμενος σε εκείνον λέει: “Μην φωνάζεις τόσο θα τρομάξεις τον κόσμο γύρω μας. Έσπασα και το μαστίγιο μου στην άχρηστη πλάτη σου..”

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας έκτοτε αγνοείται και πιστεύεται ότι πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πηγή: news247, dailymail