18χρονη πουλάει την παρθενιά της στο διαδίκτυο γιατί «οι γονείς της την μεγάλωσαν με αρχές»

6 Δεκεμβρίου, 2018 11:57 ΜΜ
More videos

Μια έφηβη από την Αγγλία που έβγαλε σε διαδικτυακή δημοπρασία την παρθενιά της αποκάλυψε ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή θέλει να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον επειδή η μητέρα της την δίδαξε τον αυτοσεβασμό.

Η 18χρονη από το Λονδίνο που ονομάζεται Τζέιντ ανέφερε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον της και θέλει να ξεχρεώσει τα χρέη της μητέρα της που την μεγάλωσε μόνη της.

Η Τζέιντ είναι φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων και δεν είχε ποτέ στο παρελθόν αγόρι επειδή η μητέρα της την είχε συμβουλεύσει να αφοσιωθεί στις σπουδές της και μετά να κοιτάξει τις σχέσεις.

Το άνοιγμα της προσφοράς στην δημοπρασία ξεκινάει από τις 110 χιλιάδες ευρώ.

“Έχω αποφασίσει να βγάλω σε δημοπρασία την παρθενιά μου για να μπορέσω να βοηθήσω την μαμά μου να αντιμετωπίσει κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Με μεγάλωσε μόνη της, μου έμαθε καλούς τρόπους και αυτοσεβασμό και θέλω να της τα ξεπληρώσω”, δήλωσε η Τζέιντ.

“Επίσης με αυτά τα χρήματα θα πληρώσω τα δίδακτρα για τις σπουδές μου και άλλα πτυχία που θέλω να κάνω στο μέλλον. Θέλω να γίνω επιχειρηματίας και κάποια στιγμή να αποκτήσω την δική μου επιχείρηση”, πρόσθεσε.

“Είναι μια δική μου προσωπική απόφαση επειδή θέλω μια καλύτερη ζωή για μένα και την οικογένειά μου και πιστεύω ότι βγάζοντας σε δημοπρασία την παρθενιά μου θα πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.”

“Τώρα είμαι ελεύθερη όπως ήμουν πάντα. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα αγόρια παρά μόνο τα βιβλία μου”, ανέφερε η 18χρονη.

Η Τζέιντ ελπίζει ότι θα μαζέψει περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ από την δημοπρασία αλλά θα είναι ευχαριστημένη και με 1 εκατομμύριο.

Προς το παρόν περιμένει να δει τις πρώτες προσφορές.

“Ελπίζω ο νικητής να είναι ποδοσφαιριστής, ηθοποιός ή κάποιος με δική του επιχείρηση ώστε να μπορεί να μου δώσει οδηγίες και συμβουλές για το πως να ξεκινήσω την ζωή μου”, ανέφερε η Τζέιντ.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: