29χρονη χορεύτρια διοργανώνει το μεγαλύτερο όpγιο στον κόσμο 1.000 ατόμων

20 Νοεμβρίου, 2018 9:12 ΠΜ
More videos

Τουλάχιστον 1000 άτομα πρόκειται να παρευρεθούν στο όpγιο το οποίο διοργανώνει μια 29χρονη γυναίκα από το Ντένβερ των ΗΠΑ, και το οποίο φιλοδοξεί να «σπάσει» το τρέχον ρεκόρ της συμμετοχής 500 ατόμων σε ταυτόχρονη σeξοuαλική συνεύρεση.

Η Περλ Ντεριέρ, πρώην ασφαλίστρια και νυν χορεύτρια και διοργανώτρια εκδηλώσεων, είχε συνειδητοποιήσει από μικρή ότι ο σκοπός της στη ζωή ήταν να υπερασπίζεται την ελευθερία στο σεξ και να καταπολεμά τα ταμπού.

Από την έναρξη της σeξοuαλικής της ζωής, η Πελ είχε ασπαστεί την πολυσυντροφικότητα, διατηρώντας παράλληλες σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων. Όπως η ίδια παραδέχεται σε συνεντεύξεις της, σταμάτησε να μετρά τους εραστές της όταν έφτασε στον αριθμό «100» πριν από περίπου οκτώ χρόνια, και έκτοτε συνεχίζει τις περιπέτειές της με τακτική συμμετοχή σε όpγια και sεx parties.

Πριν από δύο χρόνια, η Περλ ίδρυσε την εταιτεία διοργάνωσης event Menage Life, με τη φιλοδοξία να πραγματοποιήσει ένα όpγιο το οποίο θα κατέρριπτε πανηγυρικά το ρεκόρ της Ιαπωνίας, για το μεγαλύτερο sεx party στον κόσμο.

Αν και η πρώτη της απόπειρα ήταν αποτυχημένη, η 29χρονη (που σήμερα συζεί με έναν 35χρονο ξενοδόχο και μια 30χρονη νοικοκυρά στο Ντάλας) πιστεύει ότι το επόμενο πάρτι που σχεδιάζει θα πετύχει τον στόχο της, ξεπερνώντας τους 1000 συμμετέχοντες.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι τα sεx parties είναι μια πρόσφατη μόδα, ωστόσο υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, απλά παρέμεναν ένα καλά κρυμμένο μυστικό λόγω των ταμπού», αναφέρει η 29χρονη, εξηγώντας ότι το επόμενο πάρτι της θα έχει μνημειώδη σημασία για το κίνημα υπέρ της σeξοuαλικής ελευθερίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

[dailymail]