Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΡώμας: «Ηθοποιός δεν έκανε το εμβόλιο και τον αντικατέστησα με άλλον»

Ρώμας: «Ηθοποιός δεν έκανε το εμβόλιο και τον αντικατέστησα με άλλον»

Πώς είναι υπέρ του εμβολιασμού και πως πάνω απ’ όλα βάζει την υγεία των συνεργατών του απέδειξε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος με βαριά καρδιά αποφάσισε να αντικαταστήσει ηθοποιό σε παράσταση με κάποιον άλλον επειδή αρνιόταν να εμβολιαστεί.

Ο ηθοποιός που υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» δήλωσε πως είχε κάνει παράκληση στον συνάδελφό του να εμβολιαστεί αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό που δηλώνει αρνητής του εμβολίου. Και ήταν πρόβλημα. Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα. Τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα. Όμως έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δε μπορώ να κάνω σκόντο όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε» δήλωσε ο σεναριογράφος αγαπημένων σειρών.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά